Zes strengs vrolijk gekleurde armband van Sweet7

177342

Nieuw artikel

  • De armband is flexibel in lengte en geregen op elatiene.

Meer details

€ 19,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Zes strengs vrolijk gekleurde armband van Sweet7.

De Sweet7 armband met vrolijk gekleurde kralen is een echte eyecatcher! Deze trendy armband is gemaakt van gekleurde kralen en is geregen op elastiene. Dit geeft de armband een speelse en vrolijke uitstraling, perfect voor een zomerse dag.

Maar de Sweet7 armband is niet alleen leuk om naar te kijken, hij is ook nog eens ontzettend comfortabel om te dragen. Door het elastische materiaal past de armband zich makkelijk aan je pols aan, zonder dat hij knelt of afzakt. Hierdoor is hij ook geschikt voor mensen met een iets grotere pols.

De Sweet7 armband is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, zodat je altijd een armband kunt vinden die bij jouw stijl past. Zo kun je kiezen voor een armband met felle kleuren voor een opvallende look, of juist voor een armband met rustige, pastelkleuren voor een subtielere uitstraling.

Ben je op zoek naar een leuke, vrolijke armband om je outfit mee op te leuken? Dan is de Sweet7 armband met kleurrijke kralen zeker iets voor jou! Bestel hem vandaag nog via onze webshop en voeg een beetje kleur toe aan je dag.

 
Gegevens
Gewicht40 gr.
MateriaalGlas
Lengte armbandFlexibel

Menu