Zilverkleurige schakel armband met een klaver vier

180844

8720687155979

Nieuw artikel

Zilverkleurige schakel armband met een klaver vier .

  • De lengte van de armband is 16 + 3 cm.
  • De armbanden zijn nikkelvrij.

Meer details

€ 10,95

De levertijd van dit Yehwang artikel is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Zilverkleurige schakel armband met een klaver vier .

Bent u op zoek naar een elegante armband die uw outfit een vleugje geluk en stijl geeft? Dan is de zilverkleurige schakel armband met klaver vier van Yehwang de perfecte keuze voor u! Deze prachtige armband combineert vakmanschap en symboliek om een uniek sieraad te creëren dat zowel betekenisvol als modieus is.

De armband is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het hoogtepunt van het ontwerp is de klaver vier hanger, die staat voor geluk en voorspoed. Met deze armband draagt u niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een positieve boodschap met u mee.

De lengte van de armband is verstelbaar, waardoor deze geschikt is voor verschillende polsmaten. Of u nu een armband wilt dragen die strak om uw pols zit of liever een losser passende armband heeft, met deze schakel armband kunt u de perfecte pasvorm vinden.

De zilverkleurige schakel armband met klaver vier is een veelzijdig accessoire dat bij elke gelegenheid gedragen kan worden. Of u nu een formele outfit draagt of een casual look creëert, deze armband voegt net dat beetje extra toe. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden of geliefden die u wat extra geluk wilt wensen.

Waar wacht u nog op? Voeg deze prachtige zilverkleurige schakel armband met klaver vier van Yehwang toe aan uw sieradencollectie en straal geluk en stijl uit!

 
Gegevens
Gewicht5 gr
Lengte16 cm
MateriaalStainless steel
Submateriaal :Schelp
Lengte verlengkettinkje3 cm
Lengte armband16 - 17 cm

Menu