Rose gold halsketting met verschillende lengtes metalen hangertjes

38141

0000098720019

Nieuw artikel

Rose goldkleurige halsketting met metalen plaatjes.

  • De lengte van de halsketting is circa 40  cm.
  • De ketting heeft een verlengkettinkje van 5 cm.

Meer details

€ 8,37

€ 13,95

-40%

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Ontdek onze prachtige roségouden halsketting met verschillende lengtes metalen hangertjes! Deze sierlijke ketting is de perfecte aanvulling op je collectie en zal je look een subtiele en verfijnde uitstraling geven. De roségouden kleur voegt een vleugje romantiek toe, terwijl de verschillende lengtes van de metalen hangertjes een speels en trendy accent creëren. Ben je klaar om te stralen met deze betoverende halsketting?

Een vleugje romantiek met roségoud

Roségoud is een prachtige kleur die een romantische en vrouwelijke touch aan je look geeft. Onze roségouden halsketting met verschillende lengtes metalen hangertjes is een subtiele manier om deze prachtige tint te omarmen. De warme gloed van roségoud past perfect bij verschillende huidtinten en maakt deze ketting een tijdloze keuze voor elke gelegenheid.

Verschillende lengtes voor een speels accent

Wat deze halsketting zo speciaal maakt, zijn de metalen hangertjes van verschillende lengtes. Deze gelaagde look voegt een speels en trendy accent toe aan je outfit. De combinatie van de verschillende lengtes creëert een prachtig laagjes-effect dat subtiel met je bewegingen meebeweegt. Of je nu een casual blouse of een elegante jurk draagt, deze halsketting zal je outfit net dat beetje extra flair geven.

Hoe kan ik deze verfijnde halsketting combineren?

De verfijnde en veelzijdige uitstraling van deze roségouden halsketting maakt het gemakkelijk om te combineren met diverse outfits. Voor een romantische look kun je deze ketting dragen bij een off-shoulder top of een zomerse maxi-jurk. Als je een meer edgy stijl wilt creëren, kan deze ketting een perfecte aanvulling zijn op een stoere leren jas. Of je nu voor jezelf winkelt of een speciaal cadeau zoekt, deze halsketting zal ongetwijfeld een favoriet sieraad worden.

 
Gegevens
Gewicht120 gr.
Lengte40 cm.
MateriaalMetaal
SluitingLobster
Lengte verlengkettinkjecirca 5cm.
Lengte ketting41 - 46 cm
AanbiedingenAanbiedingen

Menu