Goudkleurige schakel halsketting met groene natuur stenen kralen

180830

8720687150035

Nieuw artikel

Goudkleurige schakel halsketting met groene natuur stenen kralen.

  • De lengte van de halsketting is circa 39 cm.
  • De ketting heeft een verlengkettinkje van 5 cm

Meer details

€ 25,95

De levertijd van dit Yehwang artikel is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Goudkleurige schakel halsketting met groene natuur stenen kralen.

Ben je op zoek naar een stijlvol en uniek sieraad dat je outfit naar een hoger niveau tilt? Deze goudkleurige schakel halsketting met groene natuurstenen kralen van Yehwang is de perfecte keuze voor jou. Met zijn combinatie van glamour en natuurlijke elementen zal deze ketting je look een prachtige uitstraling geven.

De goudkleurige schakels van deze ketting stralen luxe uit, terwijl de groene natuurstenen kralen een vleugje natuurlijke schoonheid en frisheid toevoegen. Elke kraal is uniek, waardoor de ketting een authentieke uitstraling krijgt. De combinatie van goudkleur en groen creëert een harmonieus geheel dat geschikt is voor diverse gelegenheden, van feestelijk tot alledaags.

Yehwang is een toonaangevend merk in de modewereld en staat bekend om zijn kwaliteit en stijl. Deze goudkleurige schakel halsketting met groene natuurstenen kralen is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd, zodat je er altijd stralend uitziet. Het is tevens een prachtig cadeau-idee voor vrienden of geliefden die houden van stijlvolle en natuurlijke accessoires.

Met deze ketting voeg je moeiteloos een vleugje glamour en natuurlijke schoonheid toe aan je outfit. De groene natuurstenen kralen zorgen voor een frisse en levendige uitstraling, terwijl de goudkleurige schakels voor een elegante touch zorgen. Deze ketting is een accessoire dat je look compleet maakt en je zelfvertrouwen vergroot.

Wacht niet langer en voeg deze prachtige goudkleurige schakel halsketting met groene natuurstenen kralen van Yehwang toe aan je winkelwagen. Laat je stijl en natuurlijke schoonheid stralen. Bestel vandaag nog en maak je klaar om in stijl te schitteren!

 
Gegevens
Gewicht40 gr
Lengte39 cm
MateriaalStainless steel
Lengte verlengkettinkje5 cm
Lengte ketting41 - 46 cm

Menu