Gekleurde korte halsketting van mooie geslepen glaskralen

88638

8718189485434

Nieuw artikel

Gekleurde korte  halsketting van mooie geslepen glaskralen.

  • De lengte van de halsketting is circa 42 cm.
  • De ketting heeft een verlengkettinkje van 6 cm.

Meer details

€ 10,98

€ 21,95

-50%

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Ontdek onze prachtige gekleurde korte halsketting van mooie geslepen glaskralen! Deze betoverende ketting is een echte eyecatcher en zal je look een unieke en elegante uitstraling geven. De geslepen glaskralen voegen een subtiel glinsterend effect toe aan de ketting, waardoor je straalt bij elke beweging die je maakt. Ben je klaar om te schitteren met deze prachtige geslepen glaskralen halsketting?

De Verschillende kleuren met geslepen glaskralen

Deze korte halsketting is gemaakt van mooie geslepen glaskralen in verschillende kleuren, waardoor het een levendige en kleurrijke uitstraling heeft. De verschillende van kleuren maakt de ketting veelzijdig en gemakkelijk te combineren met verschillende outfits. Of je nu een zomerse look wilt opvrolijken of je outfit voor een speciale gelegenheid wilt verfraaien, deze gekleurde geslepen glaskralen halsketting is een perfecte keuze.

Subtiel glinsterend effect met geslepen glaskralen

De geslepen glaskralen op deze halsketting vangen het licht op een prachtige manier, waardoor je hals subtiel glinstert bij elke beweging die je maakt. Het glinsterende effect van de kralen voegt een vleugje glamour toe aan je look en maakt deze ketting ideaal voor feestelijke gelegenheden of een avondje uit. Voel je zelfverzekerd en stralend met deze prachtige geslepen glaskralen halsketting.

Hoe kan ik deze elegante halsketting combineren?

De veelzijdigheid van deze gekleurde korte halsketting van geslepen glaskralen maakt het gemakkelijk om te combineren met diverse outfits. Voor een bohemian chic look kun je deze ketting dragen met een vloeiende maxi-jurk en een hoed. Als je een meer casual en trendy stijl wilt creëren, kan deze ketting een perfecte aanvulling zijn op een eenvoudig wit T-shirt en een spijkerbroek. Of je nu jezelf wilt verwennen met een nieuw sieraad of een geweldig cadeau zoekt voor een dierbare, deze geslepen glaskralen halsketting zal ongetwijfeld bewonderende blikken opleveren.

 
Gegevens
Gewicht55 gr
Lengte42 cm
MateriaalGlas
Lengte verlengkettinkje5 cm
Lengte ketting41 - 46 cm
AanbiedingenAanbiedingen

Menu