Gekleurde glaskralen lange halsketting met goudkleurige elementen

179722

Nieuw artikel

Gekleurde glaskralen lange halsketting met goudkleurige elementen.

  • De lengte van de halsketting is circa 100 cm.
  • De ketting heeft een verlengkettinkje van 5 cm.

Meer details

€ 27,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Gekleurde glaskralen lange halsketting met goudkleurige elementen.

Op zoek naar een opvallende halsketting om je outfit compleet te maken? Dan is de gekleurde glaskralen lange halsketting met goudkleurige elementen van Sweet7 de perfecte keuze! Deze prachtige ketting is een echte eyecatcher en laat je stralen.

De halsketting is gemaakt van hoogwaardige glaskralen in verschillende kleuren. De kralen zijn geregen op een stevige draad en worden afgewisseld met goudkleurige elementen, waardoor de ketting een chique uitstraling krijgt.

De lengte van de ketting is verstelbaar, zodat je hem op verschillende manieren kunt dragen. Combineer hem bijvoorbeeld met een effen top of jurkje om je outfit een kleurrijke touch te geven. Of draag hem bij een feestelijke gelegenheid om extra op te vallen.

De halsketting is van het merk Sweet7, een bekend merk dat bekend staat om haar trendy en betaalbare sieraden.

Kortom, ben je op zoek naar een kleurrijke en opvallende halsketting met goudkleurige elementen? Dan is de gekleurde glaskralen lange halsketting van Sweet7 een must-have voor jouw sieradencollectie!

Bestel deze prachtige halsketting vandaag nog en laat hem snel thuisbezorgen. Maak je outfit compleet en straal met deze opvallende halsketting!

 
Gegevens
Gewicht80 gr
Lengte80 a 100 cm
MateriaalGlas
Lengte kettingLanger dan 91 cm

Menu