Zilverkleurige korte halsketting met heldere strass steentjes

110363

Nieuw artikel

Zilverkleurige korte halsketting met heldere strass steentjes.

  • De lengte van de halsketting is circa 42 cm.
  • De ketting heeft een verlengkettinkje van 7 cm.

Meer details

€ 8,37

€ 13,95

-40%

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Ontdek onze prachtige zilverkleurige korte halsketting met heldere strass steentjes! Deze elegante ketting is een schitterende toevoeging aan je sieradencollectie en zal je look een glamoureuze uitstraling geven. De zilverkleurige setting voegt een vleugje verfijning toe, terwijl de heldere strass steentjes voor een sprankelende en luxueuze look zorgen. Ben je klaar om te stralen met deze betoverende halsketting?

Een vleugje verfijning met zilverkleurig ontwerp

Zilverkleurige sieraden stralen een tijdloze klasse uit en zijn perfect voor een verfijnde look. Onze zilverkleurige korte halsketting met heldere strass steentjes is een prachtige manier om je outfit te verrijken met een vleugje elegantie. De zilveren tint past bij elke huidskleur en maakt deze ketting een veelzijdige keuze voor diverse gelegenheden.

Schitterende heldere strass steentjes voor een luxueuze uitstraling

De heldere strass steentjes op deze halsketting zorgen voor een betoverende glans. Het sprankelende effect van de steentjes vangt het licht op een prachtige manier, waardoor je hals schittert bij elke beweging die je maakt. Deze strass steentjes creëren een luxueuze look die perfect is voor feestelijke evenementen, een romantisch diner of elke gelegenheid waar je wilt stralen.

Hoe kan ik deze glamoureuze halsketting combineren?

De veelzijdigheid van deze zilverkleurige korte halsketting maakt het gemakkelijk om te combineren met verschillende outfits. Voor een chique avondlook kun je deze ketting dragen met een elegante cocktailjurk en bijpassende oorbellen. Als je een subtiele touch van glamour wilt toevoegen aan je dagelijkse outfit, kan deze ketting perfect zijn bij een eenvoudig wit T-shirt en een jeans. Of je nu jezelf wilt verwennen of een speciaal cadeau zoekt voor een dierbare, deze halsketting zal zeker indruk maken.

 
Gegevens
Gewicht23 gr
Lengte42 cm
MateriaalGlas
Lengte verlengkettinkje7 cm
Lengte ketting41 - 46 cm
AanbiedingenAanbiedingen

Menu