Zwarte met roze gekleurde korte seedbeads halsketting

114573

8718189565358

Nieuw artikel

Zwarte met roze gekleurde korte seedbeads halsketting.

  • De lengte van de halsketting is circa 42  cm.
  • De ketting heeft een verlengkettinkje van 6 cm.

Meer details

€ 15,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Ontdek onze prachtige zwarte met roze gekleurde korte seedbeads halsketting! Deze unieke ketting is een stijlvolle toevoeging aan je sieradencollectie en zal je look een speelse en trendy uitstraling geven. De combinatie van zwarte en roze seedbeads voegt een opvallend contrast toe aan het ontwerp, waardoor de ketting perfect is om je outfit te laten opvallen. Ben je klaar om te stralen met deze betoverende seedbeads halsketting?

Een speels contrast van zwarte en roze seedbeads

Zwarte en roze seedbeads vormen een harmonieuze combinatie die direct de aandacht trekt. Onze korte halsketting met zwarte en roze seedbeads zal je look een speelse en trendy uitstraling geven. Het contrast tussen de twee kleuren voegt een opvallend element toe aan de ketting, waardoor deze perfect is om je outfit te laten opvallen en een modieuze indruk te maken.

Seedbeads voor een uniek en eigentijds ontwerp

Deze halsketting is gemaakt van seedbeads, kleine kralen die een subtiele textuur aan het ontwerp geven. Het gebruik van seedbeads maakt de ketting licht en comfortabel om te dragen, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een uniek en eigentijds ontwerp. Of je nu een casual dagelijkse look wilt opvrolijken of je outfit voor een speciale gelegenheid wilt verfraaien, deze seedbeads halsketting is een perfecte keuze.

Hoe kan ik deze trendy halsketting combineren?

De veelzijdigheid van deze zwarte met roze gekleurde korte seedbeads halsketting maakt het gemakkelijk om te combineren met verschillende outfits. Voor een speelse en kleurrijke look kun je deze ketting dragen met een effen wit T-shirt en een jeans. Als je een chique en elegante stijl wilt creëren, kan deze ketting een subtiel accent zijn bij een zwarte avondjurk. Of je nu je eigen sieradenkast wilt uitbreiden of een geweldig cadeau zoekt voor een vriendin, deze seedbeads halsketting zal zeker bewonderende blikken opleveren.

 
Gegevens
Gewicht60 gr.
Lengte42 cm.
MateriaalAcryl
SluitingLobster
Lengte verlengkettinkje6 cm
Lengte ketting41 - 46 cm

Menu