Zwartkleurige schakelhalsketting met bij passende zwarte armband

6904

Nieuw artikel

Mooie zwartkleurige schakelhalsketting met armband.

  • Halsketting wordt geleverd met bijpassende armband!
  • De lLengte van de halsketting is 48 cm met een hanger gedeelte van 17 cm.
  • De diameter van de knoop is 5 cm.
  • De Lengte van de armband is 19 cm met een verstelmogelijkheid van 7 cm.

Meer details

€ 6,47

€ 9,95

-35%

Direct leverbaar

- +

 
Informatie

Ontdek de tijdloze elegantie van onze zwartkleurige schakelhalsketting met bijpassende zwarte armband. Deze prachtige sieradenset voegt een vleugje verfijning toe aan elke outfit, of je nu op zoek bent naar een formele look of een casual stijl wilt versterken.

De schakelhalsketting is met zorg vervaardigd met hoogwaardige zwarte kralen die moeiteloos glanzen bij elke beweging. De gedetailleerde afwerking van de ketting zorgt voor een opvallend accent dat de aandacht trekt. De lengte van de ketting is perfect afgestemd op het accentueren van je halslijn en het creëren van een gracieuze uitstraling.

Om je look compleet te maken, hebben we een bijpassende zwarte armband toegevoegd. Deze armband is ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de ketting en biedt een harmonieuze balans aan je pols. De combinatie van de ketting en de armband geeft je een geraffineerde uitstraling die zeker indruk zal maken.

Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau voor een geliefde of gewoon je eigen sieradencollectie wilt uitbreiden, deze zwartkleurige schakelhalsketting met bijpassende zwarte armband is de perfecte keuze. De tijdloze schoonheid en veelzijdigheid maken dit een stuk dat je keer op keer met trots zult dragen.

Bestel vandaag nog en voeg een vleugje klasse toe aan je dagelijkse stijl. Onze zwartkleurige schakelhalsketting met bijpassende zwarte armband is een must-have accessoire voor elke modebewuste persoon. Haal hem nu in huis en straal met vertrouwen en elegantie.

 
Gegevens
Gewicht116gr.
AanbiedingenAanbiedingen

Menu