Goudkleurige oorhangers met een groen oorstukje

180803

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met een groen oorstukje

  • De lengte van deze oorbel is circa 4 a 5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

De levertijd van deze gouden oorbellen is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Goudkleurige oorhangers met een groen oorstukje.

Geef je outfit een frisse en trendy uitstraling met de stralende goudkleurige oorhangers met een groen oorstukje van Sweet7. Deze prachtige accessoires zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar een vleugje kleur om hun look te accentueren en een fashion statement te maken.

De oorhangers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en stralen elegantie en klasse uit. Het goudkleurige design geeft een tijdloze en luxe uitstraling, terwijl het groene oorstukje een levendige en opvallende touch toevoegt. Met deze oorhangers om je oren straal je gegarandeerd in stijl.

Sweet7 staat bekend om zijn trendy accessoires van hoge kwaliteit, en deze oorhangers vormen daar geen uitzondering op. Ze zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met oog voor detail, waardoor ze een echte blikvanger zijn. Met deze oorbellen om je oren zul je zeker bewonderende blikken en complimenten ontvangen.

Of je nu een feestelijke gelegenheid hebt, een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse outfit wilt verfraaien, deze goudkleurige oorhangers met een groen oorstukje zijn de perfecte keuze.

Maak een fashion statement en bestel vandaag nog deze prachtige goudkleurige oorhangers met een groen oorstukje! Met Sweet7 ben je verzekerd van trendy accessoires van hoge kwaliteit. Voeg een vleugje kleur toe aan je look en straal in stijl met deze opvallende oorhangers. Voeg ze toe aan je winkelmandje en maak je outfit compleet!

 
Gegevens
Gewicht10 gr
Lengte4 a 5 cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel4 - 5 cm

Accessoires

Menu