Grijze oorhangers met een rode ovale steen en grijze strengen

164115

Nieuw artikel

Grijze oorhangers met een rode ovale steen.

  • De lengte van deze oorbel is 10.5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 9,56

€ 11,95

-20%

Direct leverbaar

- +

 
Informatie

Trendy Grijze Oorhangers met Rode Ovale Steen en Grijze Strengen - Een Must-Have Accessoire voor Fashionista's

Ontdek onze nieuwste aanwinst in de wereld van fashion: onze grijze oorhangers met een prachtige rode ovale steen en elegante grijze strengen. Deze oorbellen zijn de perfecte toevoeging aan je sieradencollectie en zullen elke outfit naar een hoger niveau tillen. Ben je benieuwd naar de unieke kenmerken van deze statement-oorbellen? Lees snel verder!

Wat maakt deze grijze oorhangers zo bijzonder?

Onze grijze oorhangers zijn niet zomaar oorbellen; ze zijn een fashion statement op zich. De combinatie van de mysterieuze grijze strengen met de levendige rode ovale steen zorgt voor een opvallende en elegante look. Deze oorbellen zijn perfect voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden. Ze zijn licht van gewicht en comfortabel om te dragen, waardoor je de hele dag kunt stralen zonder ongemak. Bovendien zijn ze gemaakt van hoogwaardige materialen en vakkundig vervaardigd om lang mee te gaan.

Bestel Nu en Laat Je Stijl Stralen!

Klaar om je fashion game naar een hoger niveau te tillen? Bestel nu deze grijze oorhangers met rode ovale steen en grijze strengen en voeg een vleugje elegantie en stijl toe aan je look. Deze oorbellen zijn een geweldig cadeau voor jezelf of voor iemand van wie je houdt. Wacht niet te lang, want ze zijn beperkt beschikbaar!

 De oorbellen zijn nikkelvrij en worden voorzien van stoppertjes, zodat je ze comfortabel kan dragen en niet uit de oren glijden.

 
Gegevens
Gewicht15 gr
Lengte10.5 cm
TypeSteker
MateriaalLeer
Lengte oorbel10 - 12 cm
AanbiedingenAanbiedingen

Accessoires

Menu