Groene lange oorhangers van kleine kraaltjes

180447

Nieuw artikel

Groene lange oorhangers van kleine kraaltjes

  • De lengte van deze oorbel is circa 9 a 10 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Groene lange oorhangers van kleine kraaltjes.

Wil je jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen? Zoek niet verder! Deze groene lange oorhangers van Sweet7 zijn het perfecte accessoire om een vleugje kleur en stijl aan je look toe te voegen. Met hun kleine kraaltjes zijn ze een uniek en opvallend sieraad dat je onderscheidt van de massa.

Sweet7, een vertrouwd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige sieraden, heeft deze oorhangers met zorg ontworpen. De groene kleur voegt een frisse en levendige uitstraling toe aan je outfit, terwijl de lange lengte een elegante en dramatische touch geeft. De kleine kraaltjes glinsteren subtiel en trekken de aandacht met hun unieke patroon.

Of je nu naar een feestelijke gelegenheid gaat of je dagelijkse stijl wilt opvrolijken, deze oorhangers zijn een veelzijdig accessoire dat je look compleet maakt. Ze zijn perfect te combineren met verschillende kleuren en outfits, en creëren een statement waar je ook gaat. Met hun opvallende ontwerp straal je zelfverzekerdheid en stijl uit.

Voeg een vleugje kleur en stijl toe aan je look met deze groene lange oorhangers van Sweet7. Of je ze nu voor jezelf koopt of als cadeau geeft aan een speciaal iemand, ze zullen zeker gewaardeerd worden. Wacht niet langer en bestel nu deze stijlvolle oorhangers en maak een statement met jouw unieke stijl!

Voeg een vleugje kleur en stijl toe aan je look met deze groene lange oorhangers van Sweet7. Bestel ze nu en maak een statement met jouw unieke stijl! Klik hier om te bestellen."

 
Gegevens
Gewicht12 gr
Lengte9 a 10 cm
TypeSteker
MateriaalPolyester
Lengte oorbel8 - 10 cm

Accessoires

Menu