Groene oorhangers met een goudkleurige oorstukje

178538

Nieuw artikel

Groene oorhangers met een goudkleurige oorstukje.

  • De lengte van deze oorbel is circa 5 a 6 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 12,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Groene oorhangers met een goudkleurige oorstukje.

Deze prachtige groene oorhangers met een goudkleurige oorstukje van het merk Sweet7 zijn een echte eyecatcher. De heldere groene kleur geeft een frisse en vrolijke uitstraling, terwijl de goudkleurige oorstukjes een chique touch toevoegen. Deze oorhangers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn daardoor comfortabel om te dragen. Perfect voor een dagje uit of een speciale gelegenheid.

Deze oorhangers zijn een must-have voor elke fashionista die houdt van opvallende accessoires. Ze kunnen worden gedragen met een casual outfit voor een opvallende touch of met een chique jurk voor een elegante uitstraling. De combinatie van groen en goud maakt deze oorhangers uniek en speciaal.

De oorhangers zijn gemakkelijk te combineren met andere groene accessoires voor een complete look. Bovendien zijn ze verkrijgbaar voor een zeer redelijke prijs.

Met een aankoop van deze prachtige groene oorhangers met een goudkleurige oorstukje van het merk Sweet7, zal uw outfit gegarandeerd opvallen. Bestel nu en voeg deze stijlvolle accessoires toe aan uw garderobe!

 
Gegevens
Gewicht10 gr
Lengte5 a 6 cm
TypeSteker
MateriaalAcryl
Lengte oorbel5 - 6 cm

Accessoires

Menu