Goudkleurige oorhangers met groene kraaltjes

179099

8720687154361

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met groene kraaltjes.

  • De lengte van deze oorbel is circa 1.80 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 12,95

De levertijd van dit Yehwang artikel is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Bent u op zoek naar een elegante en stijlvolle toevoeging aan uw sieraden collectie? Dan zijn deze goudkleurige oorhangers met groene kraaltjes van Yehwang de perfecte keuze voor u!

Deze oorhangers zijn zorgvuldig ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat u er op uw best uitziet. De goudkleurige afwerking geeft de oorhangers een tijdloze uitstraling en past bij elke outfit. De groene kraaltjes zorgen voor een subtiele, maar opvallende touch die uw look compleet maakt.

Het ontwerp van deze oorhangers is veelzijdig en kan zowel overdag als 's avonds gedragen worden. Het is de perfecte aanvulling op elke outfit, van casual tot chique. De oorhangers zijn ook licht van gewicht en comfortabel om te dragen, zodat u er stijlvol uit kunt zien zonder afbreuk te doen aan uw comfort.

Bovendien zijn deze oorhangers van Yehwang betaalbaar en van hoge kwaliteit. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u een fortuin moet uitgeven om er op uw best uit te zien. Het is een geweldig cadeau voor vrienden en familie of voor uzelf.

 
Gegevens
Gewicht4 gr
Lengte1.80 cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel1 - 2 cm

Accessoires

Menu