Paarse kralen oorhangers met strass steentjes

179101

Nieuw artikel

Paarse kralen oorhangers met strass steentjes. 

  • De lengte van deze oorbel is circa 7.50 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 14,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Paarse kralen oorhangers met strass steentjes.

Met deze prachtige paarse kralen oorhangers met strass steentjes van Yehwang maakt u uw outfit helemaal af! Deze elegante en stijlvolle oorhangers zijn perfect voor een avondje uit of een speciale gelegenheid.

De oorhangers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van mooie paarse kralen en glinsterende strass steentjes. De combinatie van deze materialen zorgt voor een luxueuze uitstraling die perfect past bij elke gelegenheid.

De paarse kralen oorhangers met strass steentjes zijn licht van gewicht en comfortabel om te dragen, waardoor ze de hele dag gedragen kunnen worden zonder dat u last krijgt van uw oren. De oorhangers hebben een klassiek design en zijn daardoor tijdloos, waardoor u ze nog jarenlang met plezier kunt dragen.

Yehwang is een populair merk dat bekend staat om zijn trendy en betaalbare sieraden van hoogwaardige kwaliteit. Het merk volgt de nieuwste modetrends en biedt een uitgebreide collectie aan sieraden en accessoires voor dames en heren.

Wilt u deze prachtige paarse kralen oorhangers met strass steentjes toevoegen aan uw sieradencollectie? Bestel ze dan nu op onze webshop en profiteer van onze snelle levering en uitstekende service. Of het nu gaat om een cadeautje voor een vriendin of om uzelf te verwennen, deze oorhangers van Yehwang zijn een absolute must-have!

 
Gegevens
Gewicht8 gr
Lengte7.50 cm
Breedte4 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel7 - 8 cm

Accessoires

Menu