Roze glas kralen oorhangers met een goudkleurig oorstukje

177351

Nieuw artikel

Roze glas kralen oorhangers met een goudkleurig oorstukje.

  •  De lengte van deze oorbel is circa 4 a 5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 17,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Roze glas kralen oorhangers met een goudkleurig oorstukje.

De roze glaskralen harten oorhangers van Sweet7 zijn een prachtig sieraad voor elke vrouw die houdt van romantische accessoires. De oorhangers zijn gemaakt van glanzende roze glaskralen in de vorm van een hart, wat ze een lieflijke en vrouwelijke uitstraling geeft. Het goudkleurige oorstukje versterkt dit effect en zorgt voor een elegante touch.

Deze oorhangers zijn perfect voor elke gelegenheid, of je nu op zoek bent naar iets speciaals voor een feestje of gewoon iets leuks voor je dagelijkse outfit. Ze zijn gemakkelijk te combineren met andere sieraden en kledingstukken en zullen zeker indruk maken op iedereen die ze ziet.

Sweet7 is een bekend en vertrouwd merk op het gebied van sieraden, en de roze glaskralen harten oorhangers zijn geen uitzondering op de hoge kwaliteit van hun producten. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en zullen jarenlang mee gaan, zodat je er lang van kunt genieten.

Voeg ze toe aan je winkelmandje en voltooi je aankoop met een paar simpele klikken. Geef jezelf of iemand anders een speciaal cadeautje met deze prachtige oorhangers. Shop nu en voeg een vleugje romantiek toe aan je sieradencollectie.

 
Gegevens
Gewicht10 gr
Lengte4 a 5 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel4 - 5 cm

Accessoires

Menu