Zilverkleurige oorstekers met heldere strass steentjes

179851

8720687156860

Nieuw artikel

Zilverkleurige oorstekers met heldere strass steentjes

  • De lengte van deze oorbel is circa 1.5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 7,95

De levertijd van deze zilveren oorbellen is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Zilverkleurige oorstekers met heldere strass steentjes.

Als je op zoek bent naar een paar mooie oorstekers die je outfit net dat beetje extra geven, dan zijn deze zilverkleurige oorstekers met heldere strass steentjes van Yehwang een geweldige optie. Deze oorstekers zijn perfect voor allerlei gelegenheden, of het nu gaat om een ​​avondje uit of een belangrijke zakelijke bijeenkomst.

De oorstekers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een mooie zilverkleur die er echt uitspringt. De heldere strass steentjes voegen een beetje sprankeling toe aan je outfit en maken deze oorstekers een echte blikvanger. Ze zijn ook lichtgewicht en comfortabel om te dragen. 

Of je nu een outfit draagt ​​in pastelkleuren of iets meer opvallends, deze zilverkleurige oorstekers met strass steentjes zijn een perfecte match. Ze passen bij elke stijl en voegen net dat beetje extra glamour toe aan je look.

Als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor een vriendin of familielid, dan zijn deze oorstekers van Yehwang een perfecte keuze. Ze zijn tijdloos en stijlvol en kunnen door iedereen gedragen worden.

Koop deze zilverkleurige oorstekers met heldere strass steentjes van Yehwang vandaag nog en voeg wat sprankeling toe aan je outfit!

 
Gegevens
Gewicht1 gr
Diameter1.15 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel1 - 2 cm
AfwerkingGold plated

Accessoires

Menu