Mooie rood witte oorclips met een schroef sluiting

180292

Nieuw artikel

  • De lengte van deze oorclip is circa 6 cm.
  • Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.
  • De clip oorbellen zijn nikkelvrij.
  • Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

Meer details

€ 7,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Onze rood witte oorclips zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens ontzettend comfortabel om te dragen. De schroefsluiting zorgt ervoor dat de clips stevig op hun plaats blijven zitten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over pijnlijke oren aan het eind van de dag. De oorclips zijn perfect voor dagelijks gebruik en zullen zeker complimenten opleveren van uw vrienden en familie.

Kwaliteit en duurzaamheid

Onze oorclips zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. De rood witte kleuren blijven helder en levendig, zelfs na langdurig dragen en blootstelling aan zonlicht. Het schroefmechanisme is stevig en betrouwbaar, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken dat de oorclips per ongeluk losraken. Dit maakt de oorclips een waardevolle toevoeging aan uw sieradencollectie.

Veelzijdige stijl

De combinatie van rood en wit is klassiek en tijdloos, waardoor deze oorclips geschikt zijn voor een breed scala aan outfits en gelegenheden. Of u nu een formele jurk draagt of een casual jeans en t-shirt, onze oorclips zullen uw look compleet maken en een vleugje elegantie toevoegen. U kunt deze oorclips ook cadeau geven aan uw vrienden en familie voor een speciale gelegenheid.

De klem oorbellen zijn nikkelvrij en worden voorzien van rubbertjes, zodat je ze comfortabel kan dragen. Iedereen kan deze oorbellen in!

Je hoeft voor deze klem oorbellen geen gaatjes in je oren te hebben.

 
Gegevens
Gewicht10 gr.
Lengte6 cm.
Breedte4 cm.
TypeOorclip
MateriaalAcryl
Lengte oorbel6 - 7 cm

Accessoires

Menu