Opvallende Zilverkleurige Ovale Oorclips met Drie Strass Steentjes

130100

Nieuw artikel

Zilverkleurige ovale oorclips met drie strass steentjes.

  • De lengte van deze oorclip is circa 2,2 cm.
  • Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.
  • De clip oorbellen zijn nikkelvrij.
  • Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

Meer details

€ 5,95

Direct leverbaar

- +

 
Informatie

Opvallende Zilverkleurige Ovale Oorclips met Drie Strass Steentjes - Voeg Glamour Toe aan je Look!

Wil je een accessoire dat je outfit een vleugje glamour geeft? Onze zilverkleurige ovale oorclips met drie sprankelende strass steentjes zijn perfect voor jou! Deze oorclips zijn ontworpen om je oren te laten schitteren en je een elegante uitstraling te geven. Of je nu naar een feestje, een bruiloft of een chique diner gaat, deze oorclips zullen zeker de show stelen.

Elegant en Stijlvol Design

Onze zilverkleurige ovale oorclips zijn een combinatie van elegantie en stijl. Het ovale ontwerp zorgt voor een verfijnde uitstraling die perfect past bij zowel casual als formele gelegenheden. De drie sprankelende strass steentjes voegen een vleugje glamour toe aan je look en laten je oren opvallen. De zilverkleurige afwerking geeft een tijdloze en klassieke uitstraling, waardoor je deze oorclips keer op keer kunt dragen en combineren met verschillende outfits.

Comfortabel en Veilig

Naast hun esthetische waarde zijn onze oorclips ook comfortabel om te dragen. Ze zijn voorzien van een veermechanisme dat stevig op je oor blijft zitten zonder ongemak te veroorzaken. Het zilverkleurige materiaal is hypoallergeen en geschikt voor de meeste gevoelige oren, zodat je de hele dag kunt genieten van een comfortabele pasvorm. Daarnaast zijn de oorclips veilig te gebruiken, zelfs als je geen gaatjes in je oren hebt. Je kunt dus zonder zorgen stralen met deze prachtige oorclips.

Klaar om te schitteren?

Ben je klaar om je look naar een hoger niveau te tillen en te schitteren als nooit tevoren? Onze zilverkleurige ovale oorclips met drie sprankelende strass steentjes zijn de perfecte keuze. Met hun elegante en stijlvolle design, comfortabele pasvorm en tijdloze uitstraling zullen deze oorclips je niet teleurstellen. Ga naar onze webshop en voeg een vleugje glamour toe aan je outfit met deze prachtige oorclips!

 
Gegevens
Gewicht13 gr.
Lengte2,2 cm.
TypeOorclip
Lengte oorbel2 - 3 cm

Accessoires

Menu