Roze lange halsketting met goudkleurige elementen

183763

Nieuw artikel

Roze lange halsketting met goudkleurige elementen.

  • De lengte van de halsketting is circa 80 a 100 cm.
  • De ketting heeft een verlengkettinkje van 5 cm.

Meer details

€ 27,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Betoverende Delicatessen: Roze Lange Halsketting met Goudkleurige Elementen

Ontdek de charmante harmonie van subtiele roze tinten en weelderige goudkleurige accenten met onze prachtige roze lange halsketting. Deze ketting voegt een vleugje vrouwelijke elegantie toe aan elke outfit en is een onmisbaar accessoire voor elke modebewuste vrouw. Of je nu een romantische avond uit plant of je dagelijkse stijl wilt verfraaien, deze ketting straalt tijdloze schoonheid uit.

Roze Zachtheid en Goudkleurige Glans

De zachte roze tint van de halsketting combineert perfect met de glinsterende goudkleurige elementen, wat resulteert in een verfijnde en toch opvallende uitstraling. Elk detail van de ketting is met precisie vervaardigd, waardoor een accessoire ontstaat dat zowel subtiel als elegant is. Het verstelbare ontwerp biedt je de vrijheid om de lengte aan te passen aan je voorkeur, zodat je kunt spelen met verschillende stijlen.

Hoe behoud je de Pracht?

Vraag: Hoe kan ik het beste mijn roze lange halsketting met goudkleurige elementen onderhouden?

Antwoord: Om de glans en kwaliteit van je ketting te behouden, raden we aan om hem te beschermen tegen vochtige omstandigheden en direct zonlicht. Vermijd contact met parfum en cosmetica om de kleur en materialen te behouden. Bewaar de ketting in een sieradendoosje of zakje om krassen te voorkomen. Voor dagelijks onderhoud veeg je de ketting voorzichtig schoon met een zachte doek om stof en vuil te verwijderen, waardoor je langdurig kunt genieten van zijn prachtige uitstraling.

 
Gegevens
Gewicht75 gr
Lengte80 a 100 cm
MateriaalResin (hars)
Lengte kettingLanger dan 91 cm

Menu