Gekleurde lange halsketting met goudkleurige elementen

183765

Nieuw artikel

Gekleurde lange halsketting met goudkleurige elementen.

  • De lengte van de halsketting is circa 5 cm.
  • De ketting heeft een verlengkettinkje van 80 a 100 cm.

Meer details

€ 27,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Vang de Aandacht: Gekleurde Lange Halsketting met Goudkleurige Elementen

Laat je persoonlijkheid schitteren met onze opvallende gekleurde lange halsketting, verfraaid met prachtige goudkleurige elementen. Deze ketting is een ware eyecatcher en voegt een speelse elegantie toe aan elke outfit. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of je avondlook wilt opvrolijken, deze ketting is de perfecte aanvulling.

Een Speelse Mix van Kleur en Goud

De harmonieuze combinatie van levendige kleuren en subtiele goudaccenten maakt deze halsketting een uniek stuk. De goudkleurige elementen voegen een vleugje glamour toe terwijl de kleuraccenten een jeugdige en frisse uitstraling creëren. Dankzij het verstelbare design kun je de ketting op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je stemming en stijlvoorkeur.

Hoe behoud je de Schittering?

Vraag: Hoe kan ik mijn gekleurde lange halsketting met goudkleurige elementen het beste onderhouden?

Antwoord: Om de pracht en kwaliteit van je ketting te behouden, raden we aan om contact met water en vocht te vermijden. Bewaar de ketting op een droge en veilige plek, bij voorkeur in een sieradendoosje of zakje om krassen te voorkomen. Als je de ketting draagt, zorg er dan voor dat deze niet in direct contact komt met parfum of cosmetica. Reinig het voorzichtig met een zachte doek om vuil en stof te verwijderen en blijvend te genieten van zijn schittering.

 
Gegevens
Gewicht75 gr
Lengte80 a 100 cm
MateriaalResin (hars)
Lengte verlengkettinkje5 cm
Lengte kettingLanger dan 91 cm

Menu