Fuchsia roze halsketting met glas kralen in een goudkleurige setting

182176

8720687192523

Nieuw artikel

Fuchsia roze halsketting met glas kralen in een goudkleurige setting.

  • De lengte van de halsketting is circa 37.50 cm.
  • De ketting heeft een verlengkettinkje van 12 cm.

Meer details

€ 15,95

De levertijd van dit Yehwang artikel is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Fuchsia Roze Halsketting met Glas Kralen in een Goudkleurige Setting: Een Prachtige Toevoeging aan je Sieradencollectie

Een Unieke Statement Halsketting

Deze fuchsia roze halsketting met glas kralen in een goudkleurige setting is een absolute blikvanger die je stijl naar een hoger niveau tilt. De levendige kleur van de kralen geeft een speelse en tegelijkertijd elegante uitstraling aan dit sieraad. Of je nu een casual outfit wilt opvrolijken of een speciale gelegenheid wilt accentueren, deze halsketting voegt gegarandeerd een vleugje glamour toe aan elke outfit.

Hoe kan ik deze halsketting het beste combineren?

Vraag je je af hoe je deze fuchsia roze halsketting het beste kunt combineren met andere accessoires en kledingstukken? De felle kleur van de kralen biedt eindeloze mogelijkheden om je persoonlijke stijl te uiten. Combineer de halsketting met een effen zwarte jurk voor een opvallend contrast, of draag hem met een pastelkleurige blouse voor een romantische en verfijnde look. Voor een meer casual uitstraling kun je de ketting combineren met een wit T-shirt en een spijkerbroek. Experimenteer met verschillende stijlen en ontdek de veelzijdigheid van dit prachtige sieraad.

Upgrade je Sieradencollectie met deze Fuchsia Roze Halsketting

Ben je op zoek naar een uniek sieraad dat je persoonlijkheid weerspiegelt en je outfit naar een hoger niveau tilt? Dan is deze fuchsia roze halsketting met glas kralen in een goudkleurige setting een perfecte keuze. Met zijn levendige kleur en luxueuze uitstraling zal dit statementstuk zeker de aandacht trekken. Voeg een vleugje glamour toe aan je dagelijkse looks of maak een statement op een speciale gelegenheid. Upgrade je sieradencollectie vandaag nog met deze prachtige halsketting!

 
Gegevens
Gewicht75 gr
Lengte37.50 cm
MateriaalGlas
Lengte verlengkettinkje12 cm
Lengte ketting46 - 51 cm

Menu