Goudkleurige oorhangers met 2 bloemen en 2 pareltjes

183128

8720687180841

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met 2 bloemen en 2 pareltjes

  • De lengte van deze oorbel is circa 7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 5,95

De levertijd van deze gouden oorbellen is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Prachtige Goudkleurige Oorhangers met 2 Bloemen en 2 Pareltjes

Ontdek onze prachtige goudkleurige oorhangers, schitterend versierd met 2 bloemen en 2 pareltjes. Deze oorbellen voegen een vleugje elegantie en romantiek toe aan je look. Met hun glanzende goudkleurige afwerking en delicate details zijn ze de perfecte accessoires om je outfit te laten stralen. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse stijl wilt verfraaien, deze oorhangers zijn een schitterende aanvulling op je sieradencollectie.

Glanzende Goudkleurige Afwerking met Delicate Bloemen en Pareltjes

Onze goudkleurige oorhangers zijn ontworpen om tijdloos en chic te zijn. De glanzende goudkleurige afwerking voegt een vleugje luxe en stijl toe aan je look, waardoor je er moeiteloos elegant uitziet. De twee bloemen op de oorhangers voegen een charmant en vrouwelijk element toe, terwijl de twee pareltjes een klassiek en verfijnd accent zijn.

Hoe kan ik deze goudkleurige oorhangers met bloemen en pareltjes het beste stylen?

Een vraag die vaak gesteld wordt is hoe je deze goudkleurige oorhangers met bloemen en pareltjes het beste kunt stylen. Het antwoord is simpel: laat ze schitteren! Draag deze oorbellen met een elegante avondjurk voor een glamoureuze uitstraling. Of combineer ze met een romantische outfit om je look een verfijnde touch te geven. Deze goudkleurige oorhangers zijn veelzijdig genoeg om te dragen bij verschillende gelegenheden, van bruiloften tot speciale evenementen en feestjes. Laat je persoonlijkheid stralen en creëer je eigen unieke en elegante look met deze prachtige oorhangers.

 
Gegevens
Gewicht15 gr
Lengte7 cm
Breedte4 cm
TypeSteker
MateriaalMetaal
Lengte oorbel7 - 8 cm

Accessoires

Menu