Goudkleurige oorringen met bloem en kraaltjes

182093

8720687189288

Nieuw artikel

Goudkleurige oorringen met bloem en kraaltjes

  • De lengte van deze oorbel is circa 3 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 15,95

De levertijd van deze gouden oorbellen is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Luxe Goudkleurige Oorringen met Delicate Bloem en Schitterende Kraaltjes - Betoverende Details voor Jouw Sieradencollectie!

Laat je betoveren door onze nieuwste creatie: goudkleurige oorringen met een prachtige bloem en glinsterende kraaltjes. Deze oorringen combineren moeiteloos verfijning met subtiele pracht, waardoor je een uniek accessoire hebt voor elke gelegenheid.

Verfijnd Design en Hoogwaardige Kwaliteit

Onze goudkleurige oorringen zijn met precisie ontworpen om een vleugje luxe toe te voegen aan jouw stijl. De delicate bloem en de schitterende kraaltjes creëren een betoverend geheel, terwijl het goudkleurige metaal een tijdloze uitstraling geeft. 

Hoe kun je Jouw Goudkleurige Oorringen met Bloem en Kraaltjes het Beste Verzorgen?

Om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe oorringen altijd stralen, raden we aan om contact met vocht, parfum en chemische stoffen te vermijden. Bewaar ze veilig in een sieradendoosje of zakje om krassen te voorkomen. Als je ze niet draagt, berg ze dan op een plekje weg van direct zonlicht. Volg deze eenvoudige stappen om de betoverende glans van je goudkleurige oorringen door de jaren heen te behouden!

Upgrade Jouw Stijl met Goud en Betoverende Details

Wil je jouw sieradencollectie verrijken met betoverende accenten? Deze goudkleurige oorringen met bloem en kraaltjes zijn de perfecte keuze. Of je nu een speciale gelegenheid bijwoont of je dagelijkse look wilt opvrolijken, deze oorringen voegen een subtiele pracht toe aan elke outfit. Plaats nu je bestelling en ontdek hoe deze oorringen jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen!

 
Gegevens
Gewicht7 gr
Lengte3 cm
Breedte1.40 cm
TypeOorring
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel3 - 4 cm

Menu