Goudkleurige oorringen met een schelpen bedel en gekleurde kraaltjes

182091

8720687189264

Nieuw artikel

Goudkleurige oorringen met een schelpen bedel en gekleurde kraaltjes

  • De lengte van deze oorbel is circa 3 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 15,95

De levertijd van deze gouden oorbellen is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Goudkleurige oorringen met een schelpen bedel en gekleurde kraaltjes - Stijlvolle en trendy accessoires voor elke gelegenheid

Ontdek onze prachtige goudkleurige oorringen met een schelpen bedel en gekleurde kraaltjes! Deze oorbellen zijn de perfecte aanvulling op elke outfit, of je nu een casual dagje uit hebt gepland of je jezelf wilt laten stralen tijdens een speciale gelegenheid. De oorringen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden een uitstekende duurzaamheid, zodat je er lang van kunt genieten. Met hun trendy design combineren ze moeiteloos met andere sieraden en voegen ze een vleugje boho-chic toe aan je look.

Uniek design voor een eigentijdse stijl.

De combinatie van goudkleurig metaal, schelpen bedels en kleurrijke kraaltjes maakt deze oorringen tot echte eyecatchers. De goudkleurige afwerking geeft een luxe uitstraling, terwijl de schelpen bedel een natuurlijk element toevoegt aan het design. De gekleurde kraaltjes zorgen voor een speels accent en voegen een vleugje levendigheid toe aan de oorbellen. Dit unieke design maakt deze oorringen een must-have voor fashionista's die op zoek zijn naar iets bijzonders.

Hoogwaardige kwaliteit en comfort.

Onze goudkleurige oorringen met schelpen bedel en gekleurde kraaltjes zijn niet alleen mooi, maar ook comfortabel om te dragen. Daarnaast zijn ze gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan zonder hun glans te verliezen. Je kunt erop vertrouwen dat deze oorringen je niet alleen een stijlvolle uitstraling geven, maar ook een langdurige kwaliteit bieden.

Ben je klaar om je sieradencollectie naar een hoger niveau te tillen?

Voeg deze prachtige goudkleurige oorringen met schelpen bedel en gekleurde kraaltjes toe aan je winkelwagentje en geef je outfits een trendy upgrade. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau voor een geliefde of jezelf wilt verwennen met een fashion statement, deze oorbellen zullen zeker indruk maken. Bestel ze vandaag nog en ervaar de combinatie van stijl, kwaliteit en comfort!

 
Gegevens
Gewicht5 gr
Lengte2.80 cm
Breedte1.40 cm
TypeOorring
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel2 - 3 cm

Menu