Fuchsia roze oorhangers met dubbele ringen en glas kralen

182598

8720687193063

Nieuw artikel

Fuchsia roze oorhangers  met dubbele ringen en glas kralen

  • De lengte van deze oorbel is circa 7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 13,95

De levertijd van dit Yehwang artikel is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Fuchsia roze oorhangers met dubbele ringen en glas kralen voor een opvallende look

Breng kleur in je outfit met deze prachtige fuchsia roze oorhangers! Deze oorbellen zijn perfect voor fashionista's die graag opvallen. De oorhangers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een uniek ontwerp met dubbele ringen en glas kralen. De fuchsia roze kleur voegt een vleugje speelsheid en verfijning toe aan elke look. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of jezelf wilt laten stralen op een feest, deze oorhangers zijn de perfecte accessoire om je outfit compleet te maken.

Waarom kiezen voor onze fuchsia roze oorhangers? Deze oorhangers zijn niet alleen trendy, maar ook van hoge kwaliteit. De dubbele ringen voegen een extra dimensie toe aan het ontwerp, waardoor de oorbellen een statement maken. De glas kralen zorgen voor een subtiel glinsterend effect, waardoor je een vleugje glamour aan je look toevoegt. Bovendien zijn de oorhangers lichtgewicht en comfortabel om te dragen, zelfs gedurende lange perioden. Met deze oorbellen voel je je zelfverzekerd en stijlvol, waar je ook gaat.

Maak je look compleet met onze fuchsia roze oorhangers! Of je nu een feestje hebt, een avondje uit met vrienden of een speciale gelegenheid viert, deze oorbellen zijn een must-have accessoire. Combineer ze met een elegante little black dress voor een klassieke uitstraling, of draag ze met een casual outfit om je look wat extra pit te geven. Deze fuchsia roze oorhangers zullen ongetwijfeld de aandacht trekken en je persoonlijke stijl laten zien.

Klaar om je outfit naar een hoger niveau te tillen? Bestel vandaag nog onze fuchsia roze oorhangers en straal als nooit tevoren! Voeg deze prachtige oorbellen toe aan je sieradencollectie en laat jezelf zien. Met de fuchsia roze kleur en het unieke ontwerp met dubbele ringen en glas kralen ben je verzekerd van een onvergetelijke look. Wacht niet langer, klik op de bestelknop en maak jezelf klaar om te schitteren met deze trendy oorhangers!

 
Gegevens
Gewicht24 gr
Lengte7 cm
Breedte4 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel7 - 8 cm

Accessoires

Menu