Fuchsia roze oorhangers met een vierkante glas steen

182806

8720687194244

Nieuw artikel

Fuchsia roze oorhangers met een vierkante glas steen

  • De lengte van deze oorbel is circa 1.60 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 4,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Betoverende Fuchsia Roze Oorhangers met een Vierkante Glassteen

Laat je betoveren door onze prachtige fuchsia roze oorhangers, verfraaid met een glinsterende vierkante glassteen. Deze elegante oorbellen voegen een vleugje glamour en stijl toe aan je look. Met hun opvallende fuchsia roze kleur en sprankelende glassteen zijn ze de perfecte accessoires om je outfit te laten stralen. Of je nu een speciale gelegenheid bijwoont of je dagelijkse stijl wilt opvrolijken, deze oorhangers zijn een schitterende aanvulling op je sieradencollectie.

Opvallende Fuchsia Roze Kleur met Sprankelende Glassteen

Onze fuchsia roze oorhangers zijn speciaal ontworpen om de aandacht te trekken. De opvallende fuchsia roze kleur voegt een speels en levendig accent toe aan je look, waardoor je er stralend uitziet. De glinsterende vierkante glassteen op de oorhangers voegt een vleugje elegantie en schittering toe, waardoor ze bij elke beweging glanzen.

Hoe kan ik deze fuchsia roze oorhangers het beste stylen?

Een vraag die vaak gesteld wordt is hoe je deze fuchsia roze oorhangers het beste kunt stylen. Het antwoord is simpel: laat ze stralen! Draag deze oorbellen met een elegante avondjurk of een feestelijke outfit om je look een extra dosis allure te geven. De fuchsia roze kleur van de oorhangers past goed bij andere warme tinten en metallics, waardoor ze veelzijdig zijn om te combineren. Of je nu naar een bruiloft gaat of een avondje uit hebt, deze fuchsia roze oorhangers met een vierkante glassteen zijn de perfecte keuze om je stijl te laten schitteren.

.

 
Gegevens
Gewicht7 gr
Lengte1.60 cm
Breedte1.20 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel1 - 2 cm

Accessoires

Menu