Pastel roze oorhangers met dubbele ringen en glas kralen

182599

8720687193070

Nieuw artikel

Pastel roze oorhangers met dubbele ringen en glas kralen

  • De lengte van deze oorbel is circa 7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 13,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Ontdek Onze Trendy Pastel Roze Oorhangers

Ben je op zoek naar een trendy accessoire dat je look een zachte en vrouwelijke uitstraling geeft? Ontdek onze prachtige pastel roze oorhangers met dubbele ringen en glas kralen! Deze stijlvolle oorbellen zijn speciaal ontworpen om je outfit op te fleuren en je een verfijnde uitstraling te geven.

Onze pastel roze oorhangers zijn met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen. De dubbele ringen voegen een eigentijds element toe aan het ontwerp, terwijl de glas kralen een subtiele glans en kleur aan de oorbellen geven. Of je nu een casual dagje uit hebt of een speciale gelegenheid bijwoont, deze oorbellen zorgen voor de perfecte finishing touch.

Waarom Kiezen voor Onze Pastel Roze Oorhangers?

  1. Trendy en vrouwelijk: De pastel roze kleur van deze oorhangers geeft je een zachte en vrouwelijke uitstraling. Het is een modieuze keuze die perfect past bij de huidige trends.

  2. Veelzijdigheid: Deze pastel roze oorhangers zijn veelzijdig en kunnen worden gedragen bij verschillende gelegenheden. Ze zijn perfect voor zowel overdag als 's avonds en passen goed bij diverse stijlen.

Aarzel niet langer en voeg deze prachtige pastel roze oorhangers met dubbele ringen en glas kralen toe aan je sieradencollectie. Bestel nu en geniet van de elegantie en de trendy uitstraling die deze oorbellen bieden!

Creëer een Zachte Look met Onze Pastel Roze Oorhangers

Wil je een zachtere look creëren en je outfit naar een hoger niveau tillen? Onze pastel roze oorhangers met dubbele ringen en glas kralen zijn de perfecte accessoires om dat te bereiken. Draag ze bij een romantische zomerjurk voor een frisse en speelse uitstraling, of combineer ze met een neutrale outfit om een subtiel kleuraccent toe te voegen.

De pastel roze kleur van deze oorhangers is perfect om je vrouwelijkheid te benadrukken. De glas kralen voegen een vleugje glans en elegantie toe aan het geheel, terwijl de dubbele ringen zorgen voor een eigentijds en trendy effect. Deze oorbellen zijn ook een geweldig cadeau-idee voor iedereen die houdt van mode en sieraden.

Bestel nu onze pastel roze oorhangers met dubbele ringen en glas kralen en geef jezelf of iemand anders een prachtig sieraad cadeau. Creëer een zachte en trendy look en straal met deze unieke oorbellen!

Bestel nu onze Pastel Roze Oorhangers en voeg een vleugje elegantie toe aan je sieradencollectie!

 
Gegevens
Gewicht25 gr
Lengte7 cm
Breedte4 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel7 - 8 cm

Accessoires

Menu