Roze met goudkleurige oorhangers en de vorm van 3 hartjes

183095

8720687193148

Nieuw artikel

Roze met goudkleurige oorhangers en de vorm van 3 hartjes

  • De lengte van deze oorbel is circa 3.50 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 20,95

De levertijd van dit Yehwang artikel is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Romantische Roze met Goudkleurige Oorhangers in de Vorm van 3 Hartjes

Ontdek onze betoverende roze met goudkleurige oorhangers, die ontworpen zijn in de vorm van 3 hartjes. Deze romantische oorbellen voegen een speelse en elegante touch toe aan je look. Met hun roze kleur en glanzende goudkleurige afwerking zijn ze de perfecte accessoires om je outfit een liefdevol accent te geven. Of je nu een date night hebt of gewoon je dagelijkse stijl wilt opvrolijken, deze hartvormige oorhangers zijn een prachtige aanvulling op je sieradencollectie.

Betoverende Roze Kleur met Glanzende Goudkleurige Afwerking

Onze roze met goudkleurige oorhangers zijn speciaal ontworpen voor de romantici onder ons. De zachte en betoverende roze kleur voegt een vleugje lieflijkheid toe aan je look, waardoor je er charmant uitziet. De glanzende goudkleurige afwerking van de hartjes voegt een vleugje luxe en elegantie toe aan de oorbellen, waardoor ze schitteren in het licht. 

Hoe kan ik deze hartvormige oorhangers het beste stylen?

Een vraag die vaak gesteld wordt is hoe je deze hartvormige oorhangers het beste kunt stylen. Het antwoord is simpel: laat je hart spreken! Draag deze oorbellen met een romantische outfit, zoals een pastelkleurige jurk of een blouse met bloemenprint, om de liefdevolle uitstraling te benadrukken. De roze kleur van de oorbellen past goed bij andere zachte tinten en voegt een subtiele dosis kleur toe aan je look. Of je nu naar een bruiloft gaat of gewoon een speciale dag wilt vieren, deze hartvormige oorhangers zijn de perfecte keuze om je liefde voor stijl te laten zien.

 
Gegevens
Gewicht5 gr.
Lengte3.50 cm
Breedte1.50 cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel3 - 4 cm

Accessoires

Menu