Zilverkleurige bloemen oorhangers met 2 kleine pareltjes

183129

8720687180858

Nieuw artikel

Zilverkleurige bloemen oorhangers met 2 kleine pareltjes

  • De lengte van deze oorbel is circa 7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 5,95

De levertijd van deze zilveren oorbellen is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Schitterende Zilverkleurige Bloemen Oorhangers met 2 Kleine Pareltjes

Ontdek onze schitterende zilverkleurige bloemen oorhangers, prachtig versierd met 2 kleine pareltjes. Deze oorbellen voegen een vleugje elegantie en verfijning toe aan je look. Met hun glanzende zilverkleurige afwerking en delicate details zijn ze de perfecte accessoires om je outfit te laten stralen. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse stijl wilt verfraaien, deze oorhangers zijn een prachtige aanvulling op je sieradencollectie.

Glanzende Zilverkleurige Afwerking met Delicate Bloemen en Pareltjes

Onze zilverkleurige bloemen oorhangers zijn ontworpen om tijdloos en chic te zijn. De glanzende zilverkleurige afwerking voegt een vleugje luxe en stijl toe aan je look, waardoor je er moeiteloos elegant uitziet. De bloemen op de oorhangers voegen een charmant en vrouwelijk element toe, terwijl de twee kleine pareltjes een klassiek en subtiel accent zijn.

Hoe kan ik deze zilverkleurige bloemen oorhangers met kleine pareltjes het beste stylen?

Een vraag die vaak gesteld wordt is hoe je deze zilverkleurige bloemen oorhangers met kleine pareltjes het beste kunt stylen. Het antwoord is simpel: laat ze stralen! Draag deze oorbellen met een elegante avondjurk voor een glamoureuze uitstraling. Of combineer ze met een romantische outfit om je look een verfijnde touch te geven. Deze zilverkleurige oorhangers zijn veelzijdig genoeg om te dragen bij verschillende gelegenheden, van bruiloften tot speciale evenementen en feestjes. Laat je persoonlijkheid schitteren en creëer je eigen unieke en elegante look met deze prachtige oorhangers.

 
Gegevens
Gewicht16 gr
Lengte7 cm
Breedte4 cm
TypeSteker
MateriaalMetaal
Lengte oorbel7 - 8 cm

Accessoires

Menu