Zwarte lange glas kralen halsketting

182404

Nieuw artikel

Zwarte lange glas kralen halsketting

  • De lengte van de halsketting is circa 80 a 100 cm.
  • De ketting heeft een verlengkettinkje van 3 cm.

Meer details

€ 21,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Zwarte Lange Glaskralen Halsketting: Een Tijdloos Accessoire voor Stijlvolle Vrouwen

Elegantie en Veelzijdigheid in één Ketting.

De zwarte lange glaskralen halsketting is een absoluut must-have accessoire voor fashion-forward vrouwen die op zoek zijn naar een vleugje elegantie en stijl. Met zijn verfijnde ontwerp en hoogwaardige materialen is deze ketting perfect geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu een avondje uit gaat met vrienden of een belangrijke zakelijke bijeenkomst hebt, deze ketting voegt direct een vleugje glamour toe aan je outfit. De zwarte glaskralen stralen een tijdloze schoonheid uit en zijn gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen en kleuren.

Met de Hand gemaakt voor Kwaliteit en Duurzaamheid.

Elke zwarte glaskraal in deze ketting is met de hand geregen door ervaren ambachtslieden, waardoor elk exemplaar uniek is. Het gebruik van hoogwaardig glas zorgt voor een prachtige glans en een duurzaam sieraad. De kralen zijn zorgvuldig geselecteerd om een perfecte balans te bieden tussen schoonheid en comfort. De ketting is licht van gewicht en voelt prettig aan op de huid, waardoor je hem met gemak de hele dag kunt dragen. Laat jezelf zien met deze met liefde gemaakte ketting en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn.

Stijlvol en Trendy:

De Perfecte Toevoeging aan je Sieradencollectie Ben je op zoek naar een uniek sieraad dat je persoonlijkheid weerspiegelt? Dan is deze zwarte lange glaskralen halsketting de ideale keuze. Het tijdloze ontwerp maakt het een veelzijdig accessoire dat gemakkelijk kan worden gecombineerd met andere sieraden, zoals armbanden en oorbellen. Creëer je eigen stijl door deze ketting te dragen met een elegante jurk voor een formele gelegenheid of met een casual outfit voor een trendy look. Maak je klaar om bewonderende blikken te ontvangen en je zelfvertrouwen te vergroten met deze prachtige halsketting.

Bestel vandaag nog je eigen zwarte lange glaskralen halsketting en voeg een vleugje elegantie toe aan je sieradencollectie! Ontdek de tijdloze schoonheid van deze met de hand gemaakte ketting en laat jezelf stralen. Klik nu op de onderstaande link en maak een fashion statement met deze veelzijdige accessoire.

 
Gegevens
Gewicht80 gr
Lengte80 a 100 cm
MateriaalGlas
Lengte kettingLanger dan 91 cm

Menu