Blauwe ovale houten oorhangers

181498

Nieuw artikel

Blauwe ovale houten oorhangers

  • De lengte van deze oorbel is circa 8 cm.
  • De breedte van de houten oorbel is 4 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 5,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Ontdek onze prachtige ovale houten blauwe oorhangers, een betoverend accessoire dat je stijl naar een hoger niveau tilt. Met hun unieke ontwerp en levendige blauwe kleur zijn deze oorhangers een absolute must-have voor fashionliefhebbers. Gemaakt van hoogwaardig hout en met oog voor detail vervaardigd, zorgen ze voor een verfijnde en elegante uitstraling. Met deze oorhangers voeg je moeiteloos een vleugje natuurlijke schoonheid en stijl toe aan elke outfit.

Stijlvol Ontwerp en Uitstekende Kwaliteit

Onze ovale houten blauwe oorhangers zijn ontworpen met de laatste modetrends in gedachten. Het ovale ontwerp voegt een speels en eigentijds element toe aan je look, terwijl de diepe blauwe kleur een vleugje mysterie en allure geeft. Het gebruik van hoogwaardig hout garandeert duurzaamheid en langdurige schoonheid. De oorhangers zijn lichtgewicht en comfortabel om te dragen, waardoor je de hele dag kunt stralen zonder enig ongemak. Of je nu een casual dagelijkse look of een avondensemble wilt verfraaien, deze oorhangers zijn de ideale keuze.

De Perfecte Accessoire voor Elke Gelegenheid:

Met hun veelzijdige en tijdloze uitstraling zijn onze ovale houten blauwe oorhangers geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu een chique feestje, een romantisch diner of een formele zakelijke bijeenkomst bijwoont, deze oorhangers zorgen ervoor dat je er stijlvol uitziet en je zelfverzekerd voelt. Combineer ze met een elegante avondjurk voor een glamoureuze uitstraling, of draag ze met een casual blouse en jeans voor een trendy, alledaagse look. Deze oorhangers voegen moeiteloos flair toe aan elke outfit en laten je stralen, waar je ook bent.

Hoe kan ik de ovale houten blauwe oorhangers onderhouden?

Om ervoor te zorgen dat je ovale houten blauwe oorhangers hun prachtige uitstraling behouden, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Vermijd contact met water en chemische stoffen, aangezien deze de kwaliteit van het hout kunnen aantasten. Bewaar ze op een droge en stofvrije plaats, bij voorkeur in een juwelendoosje of een zacht zakje om krassen te voorkomen. Als je merkt dat ze hun glans verliezen, kun je ze voorzichtig schoonmaken met een zachte doek. Door regelmatig onderhoud blijven je oorhangers er als nieuw uitzien en kun je er langdurig van genieten.

De oorbellen zijn nikkelvrij en worden voorzien van stoppertjes, zodat je ze comfortabel kan dragen en niet uit de oren glijden.

 
Gegevens
Gewicht8 gr.
Lengte8 cm.
Breedte4 cm.
TypeHanger
MateriaalHout
Lengte oorbel6 - 7 cm

Menu