Blauw, groene oorhangers met een goudkleurige bedel en oorstukje

182046

8720687189660

Nieuw artikel

Blauw, groene oorhangers met een goudkleurige bedel en oorstukje

  • De lengte van deze oorbel is circa 5.50 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 5,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Blauw en groen zijn dé kleuren van dit seizoen, en deze prachtige oorhangers met een goudkleurige bedel en oorstukje passen perfect bij de trend. Deze opvallende en stijlvolle oorbellen zijn een must-have accessoire voor elke fashionista. Of je nu een casual outfit wilt opvrolijken of een chique look wilt creëren, deze oorhangers zorgen voor de finishing touch.

Stijlvol design met een vleugje elegantie Deze blauw en groene oorhangers zijn ontworpen om je oren te laten stralen. De combinatie van de levendige kleuren en de goudkleurige bedel en oorstukje creëert een prachtig contrast dat direct de aandacht trekt. De oorhangers hebben een elegant en tijdloos design, waardoor ze perfect passen bij elke gelegenheid. Of je nu naar een feestje gaat of een dagelijkse outfit wilt upgraden, deze oorhangers voegen een vleugje glamour toe.

Hoogwaardige kwaliteit en comfortabel om te dragen Naast hun esthetische waarde bieden deze oorhangers ook uitstekende kwaliteit. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan en hun glans behouden. Bovendien zijn de oorhangers lichtgewicht en comfortabel om te dragen, waardoor je ze de hele dag kunt dragen zonder enig ongemak. De stevige sluiting zorgt ervoor dat je ze niet verliest en dat ze veilig op hun plaats blijven.

Ze zijn nikkelvrij en hypoallergeen, waardoor de kans op irritatie of allergische reacties minimaal is. Je kunt dus met een gerust hart deze oorhangers dragen, zelfs als je normaal gesproken problemen hebt met andere sieraden. Geniet van de stijl en comfort zonder je zorgen te maken over mogelijke huidirritaties.

Wil je jouw sieradencollectie uitbreiden met deze prachtige blauw en groene oorhangers? Bestel ze nu en voeg een vleugje kleur en elegantie toe aan je outfits. Draag ze met trots en laat je persoonlijke stijl stralen. Klik hieronder om direct naar de productpagina te gaan en je aankoop te voltooien. Wees snel, want deze trendy oorhangers vliegen de deur uit!

 
Gegevens
Gewicht7 gr
Lengte5.50 cm
Breedte1.45 cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel5 - 6 cm

Accessoires

Menu