Blauwe oorhangers met strengen van glas kralen

183457

8720687193339

Nieuw artikel

Blauwe oorhangers met strengen van glas kralen

  • De lengte van deze oorbel is circa 8 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 7,82

€ 15,95

-51%

De levertijd van dit Yehwang artikel is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Betoverende Blauwe Oorhangers met Glas Kraal Strengen: Verrijk je Look

Transformeer je sieradencollectie met onze prachtige blauwe oorhangers, versierd met elegante strengen van glaskralen. Deze oorhangers stralen betovering uit en zijn ontworpen om je look te versterken met een vleugje kleurrijke pracht en tijdloze allure. Of je nu op zoek bent naar een statement accessoire of een subtiel accent voor je outfit, deze oorhangers voegen een onmiskenbare charme toe aan elke stijl.

Schitterende Schakeringen van Blauwe Glaskralen

De blauwe glaskralen in deze oorhangers vangen het licht op een schitterende manier, waardoor ze een subtiel spel van kleuren en schakeringen uitstralen. De blauwtint voegt een vleugje sereniteit toe aan je look en past moeiteloos bij diverse kledingstijlen. De glaskralen strengen creëren een boeiend visueel effect en geven je look een dynamische dimensie.

Ambachtelijk Vakmanschap Voor Jouw Stijl

Elk paar blauwe glaskralen oorhangers is met zorg met de hand gemaakt, waardoor ze een uniek staaltje vakmanschap worden. De zorgvuldig gearrangeerde glaskralen in de strengen stralen zowel verfijning als speelsheid uit. Of je nu een liefhebber bent van ingetogen elegantie of juist een gedurfde uitstraling verkiest, deze oorhangers passen perfect bij diverse stijlen en gelegenheden.

Laat Je Stijl Schijnen met Blauwe Glaskralen Oorhangers

Ben je klaar om je look naar een hoger niveau te tillen? Voeg een vleugje kleur en allure toe aan je ensemble met onze blauwe oorhangers met glaskralen strengen. Ontdek het vakmanschap van handgemaakte sieraden en geef jezelf een betoverende uitstraling. Bestel vandaag nog en laat je stijl stralen met deze prachtige accessoires.

 
Gegevens
Gewicht20gr.
Lengte8 cm
Breedte2 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel8 - 10 cm
AanbiedingenAanbiedingen

Accessoires

Menu