Camel kleurige oorhangers met glas kralen en een goudkleurig oorstukje

182800

Nieuw artikel

Camel kleurige oorhangers met glas kralen en een goudkleurig oorstukje

  • De lengte van deze oorbel is circa 4 a 5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 13,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Stijlvolle Camel Kleurige Oorhangers: Voeg Glamour Toe met Glas Kralen en Goudkleurig Oorstukje

Geef je look een vleugje glamour met onze prachtige camel kleurige oorhangers, voorzien van glas kralen en een goudkleurig oorstukje. Deze oorhangers zijn ontworpen om je oren te laten stralen en je outfit naar een hoger niveau te tillen. De warme camel kleur voegt een vleugje elegantie toe aan je stijl, terwijl de glas kralen een schitterende glans geven die de aandacht trekt. Met het goudkleurige oorstukje voeg je een vleugje luxe toe aan je sieradencollectie, waardoor deze oorhangers een onmisbaar accessoire worden voor elke gelegenheid.

Betoverende Mix van Glas Kralen en Goudkleurig Oorstukje:

Onze camel kleurige oorhangers zijn met zorg samengesteld met een betoverende mix van glas kralen en een goudkleurig oorstukje. De glas kralen zijn zorgvuldig geselecteerd voor hun prachtige kleurschakeringen en glinsterende effecten. Ze vangen het licht op een elegante manier, waardoor deze oorhangers een schitterende glans krijgen bij elke beweging. Het goudkleurige oorstukje voegt een vleugje verfijning toe aan het geheel, waardoor de oorhangers een tijdloos en chique karakter krijgen dat je graag wilt dragen.

Hoe kan ik deze stijlvolle camel kleurige oorhangers bestellen?

Bestel onze camel kleurige oorhangers vandaag nog door simpelweg op de "Toevoegen aan winkelmandje" knop te klikken en volg de eenvoudige stappen om je bestelling te plaatsen. We bieden veilige betalingsmogelijkheden en een verzending, zodat je binnenkort kunt genieten van dit prachtige sieraad. Of je ze nu voor jezelf wilt hebben of als een speciaal cadeau voor een geliefde, deze oorhangers zullen zeker in de smaak vallen en een glimlach op hun gezicht toveren.

 
Gegevens
Gewicht10 gr
Lengte4 a 5 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel4 - 5 cm

Accessoires

Menu