Goudkleurige oorhangers met een mooi motief

182291

8720687189202

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met een mooi motief

  • De lengte van deze oorbel is circa 4.50 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 9,69

€ 17,95

-46%

De levertijd van deze gouden oorbellen is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Goudkleurige Oorhangers met Een Prachtig Motief - Een Betoverende Toevoeging aan Je Look

Ontdek onze schitterende goudkleurige oorhangers met een prachtig motief, een ware eyecatcher die je look betovert. Deze oorbellen zijn perfect om je stijl te verfijnen en een vleugje elegantie toe te voegen aan elke gelegenheid. Met hun opvallende design en betoverend motief zullen deze goudkleurige oorhangers zeker de aandacht trekken.

Een Verfijnd Design met Een Betoverend Motief

Onze goudkleurige oorhangers zijn ontworpen om indruk te maken. Ze hebben een elegant en verfijnd ontwerp met een betoverend motief dat subtiel opvalt. Het goudkleurige metaal geeft de oorhangers een vleugje luxe en tijdloosheid, terwijl het motief een speels en artistiek element toevoegt. Deze combinatie maakt deze oorhangers tot een uniek en prachtig accessoire.

Vraag: Voor welke gelegenheden zijn deze goudkleurige oorhangers met motief geschikt?

Antwoord: Deze goudkleurige oorhangers met motief zijn geschikt voor diverse gelegenheden. Ze voegen een vleugje glamour toe aan je avondlook en zijn perfect voor feestjes, diners of andere speciale gelegenheden. Daarnaast kun je ze ook dragen om je dagelijkse outfits op te fleuren en een elegante touch toe te voegen. Deze oorhangers zijn ideaal voor vrouwen die houden van verfijnde en betoverende sieraden.

Maak je look compleet met onze goudkleurige oorhangers met een prachtig motief. Bestel vandaag nog en voeg een betoverend element toe aan je sieradencollectie!

 
Gegevens
Gewicht14 gr
Lengte4.50 cm
Breedte3.20 cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel4 - 5 cm
AanbiedingenAanbiedingen

Accessoires

Menu