Groene gekleurde oorhangers met bloemen

183516

8720994013788

Nieuw artikel

Groene gekleurde oorhangers met bloemen

  • De lengte van deze oorbel is circa 3.70 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 8,95

De levertijd van dit Yehwang artikel is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Ontdek Onze Betoverende Groene Gekleurde Oorhangers met Bloemen!

Stijlvolle Groene Gekleurde Oorhangers Geef jezelf een frisse en natuurlijke uitstraling met onze prachtige groene gekleurde oorhangers. De levendige groene kleur van de oorhangers brengt een vleugje van de natuur naar je sieraden collectie. Met een uniek design en met de hand gemaakt, zijn deze oorhangers perfect om je outfit te accentueren. Of je nu een zomerse look wilt creëren of een vleugje kleur wilt toevoegen aan je winterse outfit, deze groene gekleurde oorhangers zijn een must-have voor elke modebewuste vrouw.

Bloemendesign voor een Romantische Touch.

De oorhangers zijn prachtig versierd met bloemen, waardoor ze een romantische en vrouwelijke uitstraling hebben. De bloemendetails voegen een speels element toe aan de oorhangers en maken ze een opvallend accessoire. Het bloemendesign is met liefde en vakmanschap gemaakt, waardoor elk paar oorhangers uniek is. Met deze bloemrijke oorhangers kun je je persoonlijkheid en stijl subtiel tot uiting brengen.

Een Vraag om te Beantwoorden:

Zijn de groene gekleurde oorhangers geschikt voor dagelijks gebruik? Zeker! Deze groene gekleurde oorhangers zijn veelzijdig en geschikt voor dagelijks gebruik. Hoewel ze een elegante touch hebben, zijn ze tegelijkertijd ook subtiel genoeg om te dragen tijdens je dagelijkse activiteiten. Of je nu naar kantoor gaat, een dagje uit hebt met vrienden of een speciale gelegenheid bijwoont, deze groene gekleurde oorhangers met bloemendesign zijn perfect om je look te voltooien.

 
Gegevens
Gewicht16 gr
Lengte3.70 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel3 - 4 cm

Accessoires

Menu