Gekleurde glas kralen oorhangers met goudkleurig golvend oor stukje

185378

Nieuw artikel

Gekleurde glas kralen oorhangers met goudkleurig golvend oor stukje

  • De lengte van deze oorbel is circa 7 a 8 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 21,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Prachtige Gekleurde Glas Kralen Oorhangers met Goudkleurig Golvend Oorstukje

Ontdek onze nieuwste toevoeging aan onze collectie oorsieraden: de betoverende gekleurde glas kralen oorhangers met een luxueus goudkleurig golvend oorstukje. Deze opvallende oorbellen zijn het perfecte accessoire om je outfit naar een hoger niveau te tillen en je persoonlijke stijl te benadrukken. Lees verder om te ontdekken waarom deze oorhangers een must-have zijn voor elke modebewuste vrouw.

Een Sprankelend Statement Piece

Onze gekleurde glas kralen oorhangers stralen pure elegantie uit. De met de hand geselecteerde glas kralen vangen het licht op een betoverende manier, waardoor ze een subtiel sprankelend effect creëren. Dit geeft je een glamoureuze uitstraling die perfect is voor speciale gelegenheden, maar ook geschikt is voor dagelijks gebruik. Voeg een vleugje kleur en schittering toe aan je outfit met deze prachtige oorhangers.

Hoogwaardig Goudkleurig Golvend Oorstukje

Het goudkleurige golvende oorstukje is met vakmanschap vervaardigd om de ultieme luxe uitstraling te bieden. De gedetailleerde golven voegen een vleugje moderniteit toe aan het klassieke ontwerp, waardoor deze oorhangers echt uniek zijn. Kies voor tijdloze elegantie met deze oorhangers.

Waar Wacht Je Nog Op?

Maak een statement en geef jezelf of iemand van wie je houdt een onvergetelijk cadeau met onze gekleurde glas kralen oorhangers met goudkleurig golvend oorstukje. Haal deze schitterende oorbellen nu in huis en straal als nooit tevoren!

 
Gegevens
Gewicht13 gr
Lengte7 a 8 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel7 - 8 cm

Accessoires

Menu