Gekleurde ovale oorhangers met een goudkleurige hartje als oorstukje

182071

8720687189745

Nieuw artikel

Gekleurde ovale oorhangers met een goudkleurige hartje als oorstukje

  • De lengte van deze oorbel is circa 5.70 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 7,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Ontdek onze Unieke Gekleurde Ovale Oorhangers met Goudkleurige Hartjes

Voeg een vleugje kleur en elegantie toe aan je sieradencollectie met onze prachtige gekleurde ovale oorhangers. Elk paar is handgemaakt met zorgvuldig geselecteerde edelstenen en voorzien van een subtiel goudkleurig hartje als oorstukje. Deze unieke combinatie van kleuren en materialen maakt deze oorhangers tot een must-have accessoire voor elke fashionista.

De ovale vorm van de hangers zorgt voor een speels en toch verfijnd uiterlijk. De goudkleurige hartjes voegen een vleugje glamour toe aan het geheel en maken deze oorhangers perfect voor zowel formele als informele gelegenheden.

Hoe kan ik deze prachtige oorhangers bestellen?

Het bestellen van onze gekleurde ovale oorhangers met goudkleurige hartjes is eenvoudig en snel. Ga naar onze webshop en zoek naar het gewenste paar. Vul je persoonlijke gegevens in en voltooi de betaling. Binnen enkele dagen ontvang je jouw nieuwe favoriete accessoire bij jouw thuis.

Wacht niet langer en voeg een vleugje stijl toe aan je look met deze opvallende gekleurde ovale oorhangers. Of je nu een avondje uit plant of je dagelijkse outfit wilt opvrolijken, deze oorhangers zullen je outfit compleet maken. Bestel vandaag nog en laat jezelf stralen!

 
Gegevens
Gewicht13 gr
Lengte5.70 cm
Breedte2.95 cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel5 - 6 cm

Accessoires

Menu