Rood, witte oorhangers met een goudkleurige oorstukje in de vorm van een schelp

182066

8720687189646

Nieuw artikel

Rood, witte oorhangers met een goudkleurige oorstukje in de vorm van een schelp

  • De lengte van deze oorbel is circa 5,10 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 5,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Rode, witte oorhangers met goudkleurig schelpvormig oorstukje - Een tijdloos accessoire dat je outfit compleet maakt!

Vind je perfecte paar rode, witte oorhangers met een goudkleurig oorstukje in de vorm van een schelp bij onze webshop. Deze prachtige oorbellen zijn een absolute must-have voor elke fashionista die op zoek is naar een vleugje maritieme elegantie. Met hun opvallende kleurencombinatie en uniek ontwerp zullen deze oorhangers je look naar een hoger niveau tillen. Ontdek waarom deze oorbellen een geweldige aanvulling zijn op je sieradencollectie!

Een opvallend ontwerp dat in het oog springt.

Bij onze webshop staat kwaliteit hoog in het vaandel, en dat geldt zeker voor deze oorhangers. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en langdurige schoonheid. Het gebruik van goudkleurige elementen in het ontwerp geeft een luxe uitstraling en voegt een vleugje glamour toe aan je look.

Verwen jezelf of geef een uniek cadeau.

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor een speciaal persoon in je leven? Deze rode, witte oorhangers met goudkleurig schelpvormig oorstukje zijn een uitstekende keuze. Ze zullen gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren. Of je nu jezelf wilt verwennen of iemand anders wilt verrassen, deze oorbellen zijn een tijdloos accessoire dat een blijvende indruk zal achterlaten.

Koop nu je rode, witte oorhangers met goudkleurig schelpvormig oorstukje en voeg een vleugje maritieme elegantie toe aan je sieradencollectie. Deze opvallende oorbellen zijn perfect om je outfit compleet te maken en je persoonlijke stijl te laten stralen. Bestel vandaag nog en ervaar de tijdloze schoonheid van deze prachtige oorhangers!

 
Gegevens
Gewicht8 gr
Lengte5.10 cm
Breedte1.30 cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Submateriaal :Schelp
Lengte oorbel5 - 6 cm

Accessoires

Menu