Zilverkleurige oorhangers met een golvend motief

185322

Nieuw artikel

Zilverkleurige oorhangers met een golvend motief

  • De lengte van deze oorbel is circa 6 a 7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

De levertijd van deze zilveren oorbellen is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie
Sierlijke Zilverkleurige Oorhangers met Golvend Motief

Laat je oren schitteren met onze prachtige zilverkleurige oorhangers, voorzien van een elegant golvend motief. Deze oorhangers combineren moeiteloos eigentijdse stijl met een vleugje verfijning, waardoor je een betoverende look kunt creëren. Het zilverkleurige design, met het zachte golvende patroon, voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit. Of je nu een speciale gelegenheid bijwoont of je dagelijkse stijl wilt verfraaien, deze oorhangers voegen direct een vleugje klasse toe aan je verschijning.

Verfijnd Ontwerp voor Tijdloze Schoonheid

Het ontwerp van deze zilverkleurige oorhangers is met precisie vervaardigd om tijdloze schoonheid te bieden. Het golvende motief geeft de oorhangers een speels en toch elegant karakter, terwijl de zilverkleurige afwerking een vleugje glamour toevoegt. Deze oorhangers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en vakmanschap. Het verfijnde ontwerp past goed bij verschillende stijlen en gelegenheden, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn.

Hoe kan ik het beste voor mijn oorhangers zorgen?

Om de prachtige uitstraling van deze zilverkleurige oorhangers te behouden, is goed onderhoud essentieel. Vermijd contact met water, parfum en andere chemicaliën om de glans en kwaliteit van de oorhangers te behouden. Bewaar de oorhangers in een sieradendoosje of zakje wanneer je ze niet draagt om krassen en beschadigingen te voorkomen. Gebruik een zachte doek om ze regelmatig af te nemen, zodat ze er altijd als nieuw uitzien. Met de juiste zorg blijven deze oorhangers een prachtige aanvulling op je sieradencollectie.

 
Gegevens
Gewicht12 gr
Lengte6 a 7 cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel6 - 7 cm

Accessoires

Menu