Beige gekleurde oorhangers met kleine kralen, koord en raffia

183409

Nieuw artikel

  • De lengte van deze oorbel is circa 9.5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 22,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Ontdek de Stijlvolle Beige Gekleurde Oorhangers met Kleine Kralen, Koord en Raffia

Laat jezelf betoveren door onze stijlvolle beige gekleurde oorhangers met kleine kralen, koord en raffia! Deze prachtige accessoires zijn een perfecte combinatie van natuurlijke elementen en verfijnde elegantie. Met hun unieke ontwerp en trendy details zullen deze oorhangers zeker een fashion statement maken. Ben jij klaar om je look naar een hoger niveau te tillen met deze betoverende oorbellen?

Betoverende Beige Kleur

De oorhangers zijn gehuld in een betoverende beige kleur, die een rustige en natuurlijke uitstraling geeft. Beige is een veelzijdige kleur die gemakkelijk te combineren is met diverse outfits en stijlen. De subtiele tint van deze oorhangers voegt een vleugje ingetogen glamour toe aan je look, waardoor je er elegant en trendy uitziet.

Prachtige Kleine Kralen

De oorhangers zijn verfraaid met kleine kralen in diverse kleuren, die zorgvuldig zijn gekozen voor hun glans en kwaliteit. Deze kleine kralen voegen een vleugje sprankeling toe aan de oorbellen en laten je oren subtiel stralen. De combinatie van de beige kleur en de kleine kralen creëert een harmonieuze en verfijnde look die geschikt is voor elke gelegenheid.

Koord en Raffia Details

De oorhangers zijn tevens voorzien van stijlvol koord en raffia details, die een bohemien charme aan het ontwerp toevoegen. Het koord en raffia geven de oorhangers een unieke textuur en maken ze opvallend en eigentijds. Deze trendy details zorgen ervoor dat je met deze oorhangers moeiteloos een modieuze en verfijnde look creëert.

 
Gegevens
Gewicht8 gr.
Lengte9.5 cm.
Breedte3.5 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel8 - 10 cm

Accessoires

Menu