Goudkleurige oorhangers met een blauw oorstukje

180806

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met een blauw oorstukje

  • De lengte van deze oorbel is circa 5 a 6 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

De levertijd van deze gouden oorbellen is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Goudkleurige oorhangers met een blauw oorstukje.

Voeg een kleurrijk en trendy accent toe aan je look met de stijlvolle goudkleurige oorhangers met een blauw oorstukje en roze glas kralen van Sweet7. Deze modieuze accessoires zijn perfect voor dames die willen opvallen en een unieke touch aan hun outfit willen geven.

De oorhangers combineren een goudkleurig ontwerp met een blauw oorstukje en roze glas kralen, wat resulteert in een opvallende en eigentijdse uitstraling. Het goudkleurige accent voegt een vleugje glamour toe, terwijl de blauwe kleur en de roze glas kralen zorgen voor een kleurrijk en speels element. Met deze oorhangers om je oren voel je je direct modieus en zelfverzekerd.

Sweet7 staat bekend om zijn trendy accessoires van hoge kwaliteit, en deze goudkleurige oorhangers met blauw oorstukje en roze glas kralen vormen daarop geen uitzondering. Ze zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met oog voor detail, waardoor ze een echte blikvanger zijn. Met deze oorbellen om je oren zul je zeker bewonderende blikken en complimenten ontvangen.

Of je nu een zomerse outfit wilt opvrolijken, een avondje uit hebt of gewoon je dagelijkse look wilt verfraaien, deze goudkleurige oorhangers met blauw oorstukje en roze glas kralen zijn de perfecte keuze. 

Maak een modieus statement en bestel vandaag nog deze stijlvolle goudkleurige oorhangers met blauw oorstukje en roze glas kralen van Sweet7! Met Sweet7 ben je verzekerd van trendy accessoires van hoge kwaliteit. Voeg een kleurrijk en trendy accent toe aan je look en straal in stijl met deze unieke oorhangers. Voeg ze toe aan je winkelmandje en maak je outfit compleet!

 
Gegevens
Gewicht10 gr
Lengte5 a 6 cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel5 - 6 cm

Accessoires

Menu