Goudkleurige oorhangers met groene glas steentjes

184151

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met groene glas steentjes

  • De lengte van deze oorbel is circa 5 a 6 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 19,95

De levertijd van deze gouden oorbellen is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Goudkleurige Oorhangers met Groene Glas Steentjes

Laat jezelf schitteren met onze prachtige goudkleurige oorhangers, verfraaid met betoverende groene glas steentjes. In dit artikel stellen we je voor aan deze schitterende oorsieraden en onthullen we waarom ze zo bijzonder zijn.

Een Betoverend Ontwerp

Onze goudkleurige oorhangers met groene glas steentjes zijn een ode aan elegantie en stijl. De glanzende goudkleurige afwerking vormt een perfect contrast met de schitterende groene steentjes, waardoor deze oorhangers een tijdloos en verfijnd ontwerp hebben. Ze stralen vertrouwen en klasse uit, en zijn de perfecte aanvulling op je sieradencollectie.

Waarom Kiezen voor Deze Oorhangers?

Waarom zou je kiezen voor onze goudkleurige oorhangers met groene glas steentjes? Allereerst voegen ze een vleugje glamour en kleur toe aan elke outfit. Of je nu een formele gelegenheid bijwoont of je dagelijkse look wilt opvrolijken, deze oorhangers zijn veelzijdig genoeg voor elke gelegenheid. Met hun hoogwaardige afwerking en oog voor detail zijn deze oorhangers een must-have voor liefhebbers van elegante sieraden.

 
Gegevens
Gewicht12 gr
Lengte5 a 6 cm
TypeSteker
MateriaalMetaal
Lengte oorbel5 - 6 cm

Accessoires

Menu