Goudkleurige oorhangers met paars glas steentje

180055

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met paars glas steentje

  • De lengte van deze oorbel is circa 6 a 7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 13,95

De levertijd van deze gouden oorbellen is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Goudkleurige oorhangers met paars glas steentje.

Op zoek naar een chique en stijlvolle toevoeging aan je sieradencollectie? Deze goudkleurige oorhangers met een paars steentje als oorstukje van Sweet7 zijn de perfecte keuze. Met hun elegante ontwerp en opvallende kleur zijn deze oorbellen perfect om je look compleet te maken.

De oorbellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen,comfortabel zijn om te dragen. Het goudkleurige ontwerp geeft deze oorbellen een chique en tijdloze uitstraling, terwijl het paarse steentje als oorstukje een opvallend detail toevoegt.

Of je nu op zoek bent naar een accessoire voor een speciale gelegenheid of gewoon je alledaagse look wilt upgraden, deze oorbellen zijn een fantastische keuze. Ze passen perfect bij verschillende kledingstijlen, van casual tot formeel.

Deze goudkleurige oorhangers met een paars steentje als oorstukje zijn ook een geweldig cadeau-idee voor een vriendin, zus of moeder.

Bestel vandaag nog deze prachtige goudkleurige oorhangers met een paars steentje als oorstukje van Sweet7 en voeg een chique touch toe aan je sieradencollectie!

 
Gegevens
Gewicht10 gr
Lengte5 a 6 cm
TypeHanger
MateriaalMetaal
Lengte oorbel6 - 7 cm

Menu