Goudkleurige oorbellen met groene accenten

182433

8720687186782

Nieuw artikel

  • De lengte van deze oorbel is circa 2,7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 8,93

€ 15,95

-44%

De levertijd van deze gouden oorbellen is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Goudkleurige Oorbellen met Groene Accenten - Voeg een Vleugje Elegantie Toe aan Jouw Look!

Ben je op zoek naar een stijlvol accessoire dat je outfit naar een hoger niveau tilt? Dan zijn onze goudkleurige oorbellen met groene accenten de perfecte keuze! Deze prachtige oorbellen combineren de tijdloze elegantie van goud met de frisheid van groen, waardoor ze een uniek en opvallend accessoire zijn voor elke gelegenheid.

Hoogwaardige kwaliteit en oogverblindend ontwerp:

Onze goudkleurige oorbellen met groene accenten zijn met de grootste zorg ontworpen en vervaardigd met hoogwaardige materialen (stainless steel). De gouden basis straalt een tijdloze charme uit, terwijl de subtiele groene accenten zorgen voor een vleugje levendigheid en verfijning. Deze combinatie creëert een oogverblindend ontwerp dat jouw stijlvolle en trendy kant benadrukt.

Een veelzijdig accessoire dat je look transformeert:

Of je nu een formele avondjurk draagt ​​of een casual outfit voor overdag, deze goudkleurige oorbellen met groene accenten zijn de perfecte finishing touch. Ze voegen een vleugje glamour toe aan je ensemble en laten je stralen, waar je ook bent. Door hun veelzijdigheid zijn ze geschikt voor diverse gelegenheden, zoals feestjes, bruiloften, zakelijke evenementen en zelfs dagelijks gebruik. Met deze oorbellen ben je altijd klaar om indruk te maken!

Wil je een vleugje elegantie toevoegen aan jouw sieradencollectie? Bestel vandaag nog onze goudkleurige oorbellen met groene accenten en geef jezelf een fashion upgrade! Met hun hoogwaardige kwaliteit, oogverblindend ontwerp en veelzijdigheid zijn deze oorbellen de perfecte keuze voor elke fashionista. Klik nu op de bestelknop en maak een statement met jouw stijl!

 
Gegevens
Gewicht18 gr.
Lengte2,7 cm.
Breedte2,1 cm.
TypeSteker
MateriaalMetaal
Lengte oorbel2 - 3 cm
AanbiedingenAanbiedingen

Accessoires

Menu