Luxe Goudkleurige Oorhangers met Blauw Gestreept Oorstukje

182430

8720687186751

Nieuw artikel

Luxe Goudkleurige Oorhangers met Blauw Gestreept Oorstukje

  • De lengte van deze oorbel is circa 2.70 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 8,93

€ 15,95

-44%

De levertijd van deze gouden oorbellen is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Luxe Goudkleurige Oorhangers met Blauw Gestreept Oorstukje

Ontdek onze prachtige goudkleurige oorhangers met een blauw gestreept oorstukje, een elegante toevoeging aan je sieradencollectie! Deze oorhangers stralen een tijdloze luxe uit, met hun glanzende goudkleur en het opvallende blauwe gestreepte design. Het oorstukje voegt een speels element toe aan de klassieke goudkleur, waardoor een unieke en verfijnde uitstraling ontstaat. Met deze oorhangers geef je elke outfit een vleugje stijl en glamour.

Hoogwaardige Materialen en Verfijnd Ontwerp

Onze goudkleurige oorhangers met blauw gestreept oorstukje zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen om een schoonheid te garanderen.  Het blauwe gestreepte oorstukje is zorgvuldig ontworpen en geeft een moderne en eigentijdse draai aan het geheel. Deze oorhangers zijn een perfecte combinatie van kwaliteit en verfijning.

Stijlvol en Veelzijdig Accessoire

Met hun stijlvolle design en veelzijdige uitstraling zijn deze goudkleurige oorhangers met blauw gestreept oorstukje perfect om elke look te verfraaien. Of je nu een formele gelegenheid bijwoont of je dagelijkse outfit een upgrade wilt geven, deze oorhangers zijn de ideale keuze. Het contrast tussen het glanzende goud en het opvallende blauwe gestreepte design creëert een uniek en eigentijds effect. Laat je persoonlijke stijl stralen met deze prachtige oorhangers.

Vraag: Hoe kan ik deze goudkleurige oorhangers met blauw gestreept oorstukje bestellen?

A: Je kunt deze prachtige goudkleurige oorhangers met blauw gestreept oorstukje eenvoudig bestellen via onze webshop. Klik op de "Toevoegen aan winkelwagen" knop en volg de instructies om je bestelling te voltooien. Vergeet niet om je adresgegevens correct in te voeren, zodat we de oorhangers veilig naar je kunnen verzenden. Wacht niet langer en voeg dit luxe accessoire toe aan je sieradencollectie!

 
Gegevens
Gewicht19 gr
Lengte2.70 cm
Breedte2.10 cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel2 - 3 cm
AanbiedingenAanbiedingen

Accessoires

Menu