Goudkleurige open gewerkte oorhangers met groene steentjes

182415

8720687180865

Nieuw artikel

Goudkleurige  open gewerkte oorhangers met groene steentjes

  • De lengte van deze oorbel is circa 3.10 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 7,95

De levertijd van deze gouden oorbellen is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Goudkleurige Open Gewerkte Oorhangers met Groene Steentjes

Voeg een vleugje glamour toe aan je outfit met onze prachtige goudkleurige open gewerkte oorhangers met groene steentjes. Deze opvallende oorbellen zijn met zorg ontworpen en bieden een unieke combinatie van elegantie en moderniteit. De oorhangers zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en de goudkleurige afwerking die je look een luxe uitstraling geeft. De open gewerkte details zorgen voor een speels en verfijnd effect, terwijl de groene steentjes een vleugje kleur en schittering toevoegen.

Kenmerken van de Oorhangers

Onze goudkleurige open gewerkte oorhangers met groene steentjes zijn ontworpen met aandacht voor detail. De oorhangers hebben een totale lengte van 3.10 cm, waardoor ze subtiel opvallen zonder overweldigend te zijn.. De oorhangers zijn voorzien van een veilige steker, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te doen zijn. De groene steentjes zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun levendige kleur, waardoor ze een prachtig contrast vormen met het goudkleurige metaal.

Een Must-Have voor Elke Modebewuste Vrouw

Wil je je sieradencollectie naar een hoger niveau tillen? Dan zijn onze goudkleurige open gewerkte oorhangers met groene steentjes een absolute must-have. Deze oorbellen zijn de perfecte accessoire om je look compleet te maken, of je nu naar een chique avondje uit gaat of je dagelijkse outfit wilt opvrolijken. Met hun opvallende ontwerp en trendy kleuren zul je zeker de aandacht trekken. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en geef jezelf die schitterende upgrade die je verdient!

Bestel nu en laat je stralen met onze goudkleurige open gewerkte oorhangers met groene steentjes. Voeg een vleugje glamour toe aan je look en geniet van de complimenten die je zult ontvangen!

 
Gegevens
Gewicht12 gr
Lengte3.10 cm
TypeSteker
MateriaalResin (hars)
Submateriaal :Aluminium
Lengte oorbel3 - 4 cm

Accessoires

Menu