Zilverkleurige open gewerkte oorhangers met groenen steentjes

182414

8720687180872

Nieuw artikel

Zilverkleurige open gewerkte oorhangers met groenen steentjes

  • De lengte van deze oorbel is circa 3.10 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 7,95

De levertijd van deze zilveren oorbellen is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Zilverkleurige Open Gewerkte Oorhangers met Groene Steentjes

Voeg een vleugje sprankeling toe aan je look met onze zilverkleurige open gewerkte oorhangers met groene steentjes. Deze trendy sieraden zijn perfect om een sprankelende en stijlvolle uitstraling te creëren. De oorhangers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het opvallende kenmerk is de open gewerkte vorm, die een verfijnd en speels effect creëert. De groene steentjes voegen een prachtige kleur en schittering toe aan deze oorhangers.

Kenmerken van de Oorhangers

Onze zilverkleurige open gewerkte oorhangers met groene steentjes zijn zorgvuldig ontworpen met oog voor detail. Met een totale lengte van 3.10 cm zijn ze perfect om op te vallen zonder overweldigend te zijn. De open gewerkte vorm voegt een speels en verfijnd element toe aan de oorhangers, terwijl de groene steentjes een prachtige kleuraccent vormen. Deze combinatie van design en kleur maakt deze oorhangers tot een uniek en trendy accessoire.

Een Must-Have voor Elke Fashionista

Voor elke fashionista zijn onze zilverkleurige open gewerkte oorhangers met groene steentjes een absolute must-have. Deze trendy sieraden zijn de perfecte aanvulling op je sieradencollectie en geven elke outfit een sprankelende touch. Of je nu een avondje uit gaat of je dagelijkse look wilt opvrolijken, deze oorhangers zullen zeker de aandacht trekken. Met hun moderne ontwerp, de open gewerkte details en de schitterende groene steentjes, straal je zelfvertrouwen en stijl uit. Wacht niet langer, bestel nu en geef jezelf die stralende upgrade die je verdient!

Bestel nu en laat je stralen met onze zilverkleurige open gewerkte oorhangers met groene steentjes. Voeg een sprankelend element toe aan je outfits en geniet van de bewonderende blikken. Upgrade je sieradencollectie vandaag nog met deze trendy en elegante oorhangers!

 
Gegevens
Gewicht12 gr
Lengte3.10 cm
TypeSteker
MateriaalResin (hars)
Submateriaal :Aluminium
Lengte oorbel3 - 4 cm

Accessoires

Menu