Zee groene oorhangers met een open motief

180256

Nieuw artikel

Zee groene oorhangers met een open motief.

  • De lengte van deze oorbel is circa 7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 7,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Zee groene oorhangers met een open motief.

Zee groene oorhangers met een open motief zijn de perfecte accessoire om je outfit compleet te maken. Deze oorbellen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een opvallend ontwerp dat ervoor zorgt dat je opvalt bij elke gelegenheid. De kleur van deze oorhangers past bij elke huidtint en elke outfit, waardoor ze een veelzijdig en tijdloos accessoire zijn.

De oorhangers hebben een open motief dat licht doorlaat, waardoor ze een speels en verfijnd effect hebben. Het ontwerp van de oorbellen zorgt voor een subtiele toevoeging aan je look, waardoor ze geschikt zijn voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden.

De zee groene kleur van deze oorhangers geeft een frisse en zomerse uitstraling en is perfect voor het warme weer. De oorbellen zijn licht van gewicht en comfortabel om te dragen.

De zee groene oorhangers met een open motief zijn een prachtige toevoeging aan je sieradencollectie en zijn perfect om cadeau te doen aan een vriendin of familielid. Bestel ze nu en voeg een vleugje stijl toe aan je look!

 
Gegevens
Gewicht7 gr
Lengte7 cm
Breedte3.5 cm
TypeHanger
MateriaalAcryl
Lengte oorbel7 - 8 cm

Menu